C#.NET sommar17

Gör testet
Ansök här
Sista ansökningsdag: 
2017-05-15
Lär dig att programmera och utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Det ständigt utvecklade ramverket C# och plattformen .NET blir mer och mer kraftfullt, liksom behoven från svenska företag efter denna kompetens. Med vårt Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken och bli IT-konsult på bara 12 veckor.

Utbildningens innehåll i korthet:

  • Objektorienterad programmering
  • C#.NET
  • ASP.NET
  • SQL Server 2014
  • Visual Studio 2015
  • Användarvänlig design (UX)
  • Agila metoder (SCRUM)
  • HTML, JavaScript och CSS.

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. 

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt attityd är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen.

Vi söker dig med förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap. Rätt kandidat kan uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund.

Utbildningsperiod:

2017-06-12
  —  
2017-09-15
Utbildningsuppehåll v. 30-31

Var kan jag jobba?

Efter utbildningen kan du jobba i Stockholm, Göteborg, Malmö, Ängelholm, Linköping, Örebro, Sundsvall eller Skellefteå. Det väljer du i sista steget i rekryteringsprocessen.

Vanliga frågor om testet

Får man göra om urvalstestet?

Varför börjar ni rekryteringsprocessen med tester?

se alla svar

Klassens konsulter

Oliver Klingefjord

Stockholm

Oliver är en kreativ problemlösare som brinner för ny teknik och älskar utmaningar. Han har studerat Digital Media Creative på Hyper Island, varifrån han har lärt sig om agila processer, hur man arbetar effektivt i team, UX och strategi. Oliver har även kunskaper inom diverse kreativa verktyg såsom Illustrator, Photoshop och Sketch. Under utbildningen kom Oliver i kontakt med programmering, där problemlösningen och den logiska aspekten gjorde att han genast fattade tycke för det. Efter att ha självlärt sig HTML, CSS, JavaScript och JQuery ser Oliver något enormt fram emot att få fördjupa sina teknikkunskaper ytterligare och rivstarta en karriär som IT-konsult.

Veronica Röös

StockholmGöteborg

Veronica levererar hög kvalitet och sätter alltid kunden i fokus. Genom sin bakgrund inom projektledning av evenemang är hon van att arbeta i högt tempo och med flera parallella projekt samtidigt. Veronica arbetar gärna i grupp och gör sig bra som spindeln i nätet. Med hög arbetsmoral tar hon stort ansvar för de projekt hon arbetar inom. Hennes analytiska personlighet och förmåga att se nya perspektiv gör att hon ofta hittar kreativa lösningar på komplicerade utmaningar. Många uppskattar Veronica för att hon är social, strukturerad och ambitiös.

Daniel Linder

StockholmÖrebro

Daniel är en strukturerad person som drivs av att förenkla och effektivisera för slutanvändarna. Han har lätt för att ta till sig ny kunskap och är en person som gillar utmaningar och all slags problemlösning. Med bakgrund som Systemspecialist på Green Cargo tar Daniel med sig många nyttiga erfarenheter. De han främst vill lyfta fram är förvaltningsledning, integration, testning, felsökning, databaser, process- och projektarbete. Daniel planerade och genomförde också utbildningar, fungerade som ett användarstöd och såg till att användarna var kopplade till rätt licenser och behörigheter. I sin nya karriär tror Daniel att hans logiska förmåga blir en stor tillgång. Han ser fram emot att få ett kreativt jobb där han ständigt kan utveckla sina färdigheter.

Mikael Svenn

StockholmGöteborg

Mikael är utbildad ekonom och pedagog och har de senaste tio åren arbetat inom socialtjänsten. Han har arbetat i ledande positioner, senast som enhetschef, och drivs av att leda andra människor. Intresset för IT har funnits med sedan barndomen och fritidsintresset ska, via Academy, nu bli till ett yrke. Mikael är väldigt noggrann och analytisk vilket är viktiga egenskaper som IT-konsult.

Max Elmén

Stockholm

Max har en bakgrund inom företagsekonomi och marknadsföring och har tidigare arbetat med redovisning på Ericsson. Under sina studier på Linnéuniversitetet i Kalmar inriktade han sig på digital marknadsföring vilket ledde till ett växande intresse för IT. Han ser Academy som en spännande möjlighet att komplettera sina färdigheter som marknadsförare och en chans att utveckla sig själv. Efter utbildningen vill han kombinera sin förståelse för affärsverksamheter och nyförvärvade IT-kunskaper för att skapa effektiva lösningar på problem. Som person är Max nyfiken, engagerad, positiv och har en stark social kompetens.

Helen Luu

StockholmMalmö

Helen har tidigare arbetat med marknadsföring, webb och sociala medier. Hon har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap, med inriktning medieaktivism, strategi och entreprenörskap. Redan som 13-åring började Helen lära sig koda på egen hand, och har bland annat skapat hemsidor och grafiskt material till flertal organisationer på en frilans basis. Trots en passion för kommunikation så märkte Helen snabbt att det var IT hon drogs till, och valde därför att söka till Academy. Helen är en driven, glad och energisk person som trivs i dynamiska och kreativa miljöer, där hon har möjligheten att både ständigt lära sig nytt och samtidigt maximera användningen av sina befintliga kunskaper. I teamet är Helen den som ser till att saker händer, vare sig det är som ledare eller en del av teamets pelare.

Christian Jigander

StockholmLinköping

Christian är en social och lyhörd person som gillar att lära sig nya saker. Han har en mångårig bakgrund från detaljhandeln där, förutom ansvar för verksamheten, försäljning, teamwork och kundservice stått i fokus. Han sökte till Academy för att han tilltalades av formatet där man kan byta karriär på tre månader. Christian ser IT-branschen som nutidens och framtidens bransch och gillar blandningen mellan kreativitet, analys och teknik.

Pontus Lindh

StockholmGöteborg

Pontus har en utbildning som sjöingenjör från Chalmers. Med erfarenheter från många olika världsdelar har Pontus en god grund för att arbeta i internationella miljöer. Intresset för att programmera växte fram ur ett teknikintresse. Med gedigen teknisk bakgrund och Academys utbildning är Pontus redo för nästa steg som IT-konsult.

Magdalena Stenius

StockholmMalmö

Magdalena har en kandidatexamen inom pedagogik med inriktning samhällsvetenskap, som hon studerade vid Åbo universitet. I samband med studierna arbetade hon som vikarie för grundskoleklasser. Hon har alltid uppskattat att måla och rita och började under studietiden med frontendprogrammering som en kreativ hobby. Att kombinera pedagogik och programmering är ett av hennes största intressen. Hon är en av mentorerna vid Pink Programming i Stockholm och har ordnat workshops i frontend både på finska och engelska i Åbo Startup Community. Som konsult är Magdalena välorganiserad och pålitlig. Hon drivs av att lösa problem och finna nya arbetssätt tillsammans med sina kollegor.

Darvish Goude

Stockholm

Darvish är en kreativ problemlösare som drivs av att tillgodogöra sig nya kunskaper, träffa nya människor och att ständigt utmanas. Tidigare har han läst kurser inom Java, HTML/CSS, PHP, samt studerat andra områden inom programmering på fritiden. Nu ser han Academy som en ovärderlig chans att på ett effektivt sätt utöka sina nuvarande kunskaper inom utveckling och få påbörja en karriär i IT-branschen.

Markus Johansson

StockholmLinköping

Markus är en nyfiken person som drivs av att lära sig nya saker. Han började sin bana med att läsa ekonomi i ett halvår och utbildade sig därefter till drifttekniker. Efter studier inledde han sitt arbetsliv inom energibranschen, där han arbetade som drifttekniker i 4 år, och sedan som systemtekniker i 1 år. När möjligheten att effektivt byta bransch dök upp, så bestämde han sig för att satsa helhjärtat på programmering, något som han under lång tid haft som en hobby. Markus tilltalas av det kreativa med programmering och utmaningen i att branschen ständigt utvecklas. Hans intensiva intresse för logisk problemlösning gör att han ser problem som utmaningar snarare än hinder.

Nikola Bijelic

Stockholm

Nikola är ambitiös, lösningsorienterad och nyfiken. Han har under hela sin ungdom ägnat sig åt lagsporter, det har gett honom en god social kompetens och samarbetsförmåga. Senast kommer han från en roll som teamledare inom Industrin där han arbetat med problemlösning och planering. Nikolas erfarenheter tillsammans med kunskaperna från Academy gör honom redo för nya utmaningar som IT-konsult.

Diar Marqus

Stockholm

Med en bred IT-bakgrund är Diar alltid redo att anta nya utmaningar och brinner för att ständigt uppdatera och testa ny teknologi. Han har sedan tidigare goda kunskaper inom Front-end så som HTML/CSS & JavaScript. I de IT-roller som Diar jobbat inom har service alltid varit i fokus och han sätter på ett naturligt sätt kundens nöjdhet i första hand. Diar trivs bra med att jobba självständigt och hjälper samtidigt gärna andra för att se dem göra framsteg och på så sätt hålla ett högt tempo tillsammans.

David Acosta

StockholmSkellefteå

Med endast 6 års grundutbildning i Colombia har David lärt sig allt han vet på egen hand. David har en gedigen arbetslivserfarenhet, där han de sista 4 åren arbetat som butikschef inom handels. Han har även varit med och startat ett företag inom skönhetsbranschen. Med erfarenhet från de allra flesta branscher i 3 olika länder har David en djup förståelse för hur olika verksamheter fungerar och vikten av en professionell och mänsklig personalledning. Han är en driven person som förvandlar sina svagheter till hans bästa verktyg för att lyckas med sina mål. Davids analytiska förmåga och nyfikenhet samt hans förståelse för hur människor fungerar och hans sociala och glada personlighet gör honom till en naturlig problemlösare och en uppskattad ledare. Hans stora intresse för skapande och teknologi har tagit med honom på den spännande resan till att bli systemutvecklare och fortsätta med det han älskar allra mest. Ett livslångt lärande inom hans drömyrke!

Jonas Wadman

Stockholm

Jonas har ett kreativt sinne, och strävar alltid efter att finna det optimala tillvägagångssättet till allt han gör. Hans tidigare erfarenheter från teknisk support och betalkortsbranschen väckte intresset för de ändlösa möjligheter som systemutveckling kan ge. Han är en naturlig problemlösare med ett affärsmässigt tänk, som alltid letar efter nya utmaningar att ta sig an. Jonas har alltid haft ett stort intresse för teknik och programmering, och ser sin tid på Academy som den perfekta språngbrädan mot ett livslångt lärande som systemutvecklare.

Niklas Johansson

StockholmSkellefteå

Niklas är äventyraren med bred erfarenhet från flera branscher. Han har praktisk erfarenhet inom träindustrin där han både planterat träd och tillverkat fönsterramar. Efter en tid tog Niklas nästa steg och studerade vidare vid högskolan och jobbade därefter på Visma Consulting AB där han skapade E-tjänster. Niklas har utvecklat god samarbetsförmåga, målmedvetenhet och har lärt sig vikten av kundservice. Niklas är lojal, positiv och trivs som bäst när han får skapa kontakter och arbeta med nya utmaningar.

William Boquist

Stockholm

William är ekonom med en masterexamen i företagsekonomi från Stockholms Universitet. Efter en längre tids arbete och studier i USA jobbade William med IT-service och det var då hans intresse för programmering befästes på allvar. Genom sin världsvana i kombination med en gedigen systemutvecklarutbildning besitter han en unik kompetens för morgondagens IT-bransch. William är alltid på jakt efter nya utmaningar som kan ytterligare utveckla hans förmågor som problemlösande IT-konsult.

Niklas Livfors

Stockholm

Niklas har en högskoleexamen inom Grafisk design och webbutveckling. Han har sedan en tidig ålder varit intresserad av design, färg och form. Det har medfört en vilja att skapa. Niklas är en nyfiken person, han har alltid varit intresserad av nya saker och hur de fungerar, framförallt i den digitala världen. Tillsammans har dessa egenskaper och intressen fört honom till webben och för allt som hör därtill. Niklas brinner för problemlösning, något som han har haft mycket nytta av inom service och säljyrken inom IT och telekom-branschen tidigare. Som person är Niklas engagerad, envis och resultatfokuserad.

Fanny Sandberg

Stockholm

Fanny har en ekonomie kandidatexamen inom internationell marknadsföring, något hon studerade på Högskolan i Halmstad. Det var genom studierna i digital marknadsföring som hon fann ett intresse för IT och bestämde sig därmed för vidareutbildning inom ämnet direkt efter kandidatexamen. Utöver det är Fanny driven, engagerad och tar saker på största allvar. Hon har flera års erfarenhet av arbete i servicebranschen vilket ökat hennes förståelse för kunders behov och att arbeta med problemlösning. Hennes sociala kompetens gör henne till en passande medlem i teamet, dessutom är hon flexibel och van att arbeta under press.

Karam Haroun

Stockholm

Karam är en nyfiken, kreativ lagspelare. Han har en bred bakgrund med bland annat ingenjörsstudier på KTH där han studerat innovation och design och har även arbetat med unga vuxna med autism. Karam har genom sina tidigare erfarenheter fått stor vana av att kombinera tekniska lösningar och personlig interaktion för att lösa problem. Han har alltid brunnit för teknik och IT och ser fram emot påbörja sin karriär som IT-konsult.

Johan Bissmark

Stockholm

Johan är optimistisk, organiserad och ser alltid hur utmanande situationer löses på bästa sätt. Johan trivs när han får arbeta problemlösande och han drivs av möjligheten att utvecklas eller lära sig något nytt. Johan har tidigare erfarenheter inom programmering genom datateknik på KTH. Genom Academy kompletterar Johan sin teoretiska kunskap med praktisk tillämpning och han ser fram emot nya utmaningar inom IT-branschen. Med sitt lättsamma humör och sin optimism är han ett härligt tillskott i alla team.

Petter Olgemar

Stockholm

Petter har en civilingenjörsexamen i teknisk biologi från Linköpings Tekniska högskola. Under studietiden fick Petter upp ögonen för IT-branschen och valde därför att ansöka till Academy. Innan studierna har Petter arbetat som truckförare och maskinoperatör. Petter drivs av en ständig nyfikenhet och vill alltid utvecklas. Petters starka problemlösningsförmåga och strävan att alltid leverera ett bra arbete gör att han passar bra som IT-konsult.

vägen till Academy

Följ vägen mot att bli IT-konsult via Academy - steg för steg.
1
Logiskt, NUMERISKT OCH VERBALT TEST
Vi mäter din kognitiva och analytiska förmåga.
2
Skicka in CV och motivationsbrev
Matchar du profilen vi söker? Din motivering väger tungt i detta steg!
3
Telefonintervju
Vi stämmer av med dig kring praktiska detaljer
4
Motivations- och Personlighets­bedömning
Vi är nyfikna på hur du fungerar och vad som driver dig i arbetslivet.
5
Djupintervju och referenstagning
Du träffar en av våra rekryterare
6
Grattis!
Du har säkrat en plats på Academy

SÅ TYCKER VÅRA IT-KONSULTER

Vill man byta till en IT-karriär är Academy den perfekta språngbrädan.
C#.NET VT16Joachim Good
”Tack vare Academy kunde jag fördjupa mina tekniska kunskaper och snabbt etablera mig i IT-branschen. Idag är jag ute på ett konsultuppdrag och jobbar med front-end utveckling och trivs jättebra.”
C#.NET HT16Amanda Jäderlind
Klicka på kartan för att aktivera den   

Läs mer

Accelerated Learning

Accelerated Learning är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på högt tempo, aktivitetsbaserat lärande, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Med dessa komponenter skapar vi engagerade deltagare med en brant utvecklingskurva, och eftertraktad kompetens.

Läs meR

Academy och Tjejer Kodar på programmeringscamp i Berlin

Berlin, 15-18 juni 2017. Regnet öser ner utanför fönstret men vad gör det när man sitter i samma rum som 40 supertaggade nybörjare som under 3 dagar ska lära sig webbutveckling. De som deltar på kod-campet har alla olika bakgrunder och erfarenheter men med två gemensamma nämnare; de är kvinnor och de vill lära sig koda.

Läs artikeln

Vanliga frågor om utbildningen

Kan man få hjälp att skaffa boende i Stockholm under utbildningen?
Ersättning under utbildningen?
Var finns utbildningen?
Se svaren

Vanliga frågor om utbildningen

Kan man få hjälp att skaffa boende i Stockholm under utbildningen?
Ersättning under utbildningen?
Var finns utbildningen?
se svaren