C#.NET

Ansök senast:  

2019-05-29

Älskar du problemlösning och är sugen på att jobba med IT? Då kanske Academys program i C#.NET är något för dig! Under 12 intensiva veckor kommer du bli en fena på programmering för både mobil och webb. Du får även alla verktyg för att bli framgångsrik i IT-branschen redan från dag 1 efter examen. Programmet är kostnadsfritt och efter examen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work.

Examen:

Start:

2019-06-24

2019-09-27

Arbetsort: 

Skellefteå eller Uppsala

Utbildningsort: 

Stockholm

Automationsingenjör

Ansök senast:  

Vill du arbeta med automatisering inom industrin? Då är Academy något för dig! I rollen som automationsingenjör kommer du med dina nyvunna kunskaper inom teknik och programmering kunna förbättra system och processer inom industrin. När produktionen i industrin blir allt mer automatiserad med självstyrda anläggningar och industrirobotar behövs det personer som kan utveckla, underhålla och reparera dessa. Bristen på denna kompetens på arbetsmarknaden är enorm och därför lanserar vi nu vårt första program där du på 12 veckor blir automationsingenjör. Efter examen väntar en tillsvidareanställning hos Academic Work.

Examen:

Start:

2019-08-05

2019-10-25

Arbetsort: 

Stockholm, Skellefteå, Malmö, Göteborg, Linköping, Örebro eller Karlstad.

Utbildningsort: 

Stockholm

Lönekonsult

Ansök senast:  

2019-05-22

Lockas du av ett arbete där du kombinerar människor, system och analytiskt tänkande? Nu erbjuder Academy för första gången en intensivutbildning till lönekonsult med affärs- och systemförståelse. Behovet av lönekonsulter med praktisk kunskap och systemförståelse ökar, och det i en sådan takt att marknaden inte har klarat av att mätta förfrågan. Därför gör vi denna satsning för att erbjuda fler en snabb väg in i en ny framtidsanpassad karriär med stora utvecklingsmöjligheter.

Examen:

Start:

2019-06-10

2019-09-13

Arbetsort: 

Bollnäs eller Örebro

Utbildningsort: 

Stockholm

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning. 

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.