Bli IT-konsult på 12 veckor

STANLEY Security Academy

Ansök senast:  

2019-12-18

Vill du hjälpa STANLEY Security göra världen säkrare och tryggare? Känns det lockande att skapa säkra miljöer för kunder i alla branscher och storlekar, såsom Försvar & Polis, Transport & Logistik, Industri, Retail och Bank? Vill du vara med och digitalisera säkerhetsbranschen och lära dig en roll för framtiden? Då är STANLEY Security Academy för dig! Efter en 12 veckors intensivutbildning blir du IT-konsult inom service eller installation, vi erbjuder en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag på STANLEY Security.

Examen:

Start:

2020-01-27

2020-04-17

Arbetsort: 

Göteborg eller Linköping.

Utbildningsort: 

Stockholm

Java & C#.NET

Ansök senast:  

2019-12-15

Lär dig programmering på 12 veckor i vår! Med Academys intensivutbildningar i Java eller C#.NET får du de verktyg du behöver för att bli en framgångsrik IT-konsult. Efter examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag hos ett av deras många kundföretag.

Examen:

Start:

2020-01-20

2020-04-09

Arbetsort: 

Göteborg, Karlstad och Luleå.

Utbildningsort: 

Stockholm

Automationsingenjör

Ansök senast:  

Är du teknikintresserad och vill jobba med automatisering inom industrin? Grattis! Nu har du återigen chans att bli automationsingenjör på 12 veckor med Academy. I rollen som automationsingenjör kan du arbeta med att utveckla, underhålla och reparera självstyrda anläggningar och system inom industrin. Efter examen väntar en tillsvidareanställning hos Academic Work, med uppdrag hos ett av deras kundföretag.

Examen:

Start:

2020-02-17

2020-05-08

Arbetsort: 

Gävle, Göteborg, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Luleå och Skellefteå.

Utbildningsort: 

Stockholm

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning.

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

IT Management
C/C++
JavaScript
Technology
Redovisningsekonom
Java
C# .NET
Alla
Annan
Borlänge
Hudiksvall
Karlstad
Gävle
Uppsala
Jönköping
Umeå
Luleå
Skellefteå
Sundsvall
Örebro
Linköping
Malmö
Göteborg
Stockholm
Alla
Tack!
Du har nu signat upp dig till programpåminnelser från Academy.
Oops! Something went wrong while submitting the form.