Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

Java & C#.NET

Ansök senast:  

Är du nyfiken på programmering och redo för en ny karriär? Antagningen är öppen igen för våra populära program i Java och C#.NET. Med Academys intensivutbildning blir du programmerare på 12 veckor och som alltid garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

Examen:

Start:

2019-10-14

2020-01-17

Arbetsort: 

Stockholm, Malmö, Göteborg, Linköping, Karlstad, Borlänge, Örebro och Umeå.

Utbildningsort: 

Stockholm

Automationsingenjör

Ansök senast:  

2019-06-23

Vill du arbeta med automatisering inom industrin? Då är Academy något för dig! I rollen som automationsingenjör kommer du med dina nyvunna kunskaper inom teknik och programmering kunna förbättra system och processer inom industrin. När produktionen i industrin blir allt mer automatiserad med självstyrda anläggningar och industrirobotar behövs det personer som kan utveckla, underhålla och reparera dessa. Bristen på denna kompetens på arbetsmarknaden är enorm och därför lanserar vi nu vårt första program där du på 12 veckor blir automationsingenjör. Efter examen väntar en tillsvidareanställning hos Academic Work.

Examen:

Start:

2019-08-05

2019-10-25

Arbetsort: 

Stockholm, Borlänge eller Örebro

Utbildningsort: 

Stockholm

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning. 

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.