Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

Java & C#.NET

Ansök senast:  

Är du nyfiken på programmering och redo för en ny karriär? Antagningen är öppen igen för våra populära program i Java och C#.NET. Med Academys intensivutbildning blir du programmerare på 12 veckor och som alltid garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen!

Examen:

Start:

2019-10-14

2020-01-17

Arbetsort: 

Stockholm, Malmö, Linköping, Karlstad, Borlänge, Örebro och Umeå.

Utbildningsort: 

Stockholm

Besiktningsingenjör

Ansök senast:  

Vill du ha ett fritt och varierat jobb där du planerar dina egna dagar? Känns det lockande att vara med och skapa ett tryggt och säkert samhälle som rullar tack vare dig och dina kollegor? Trivs du med tanken på att jobba ute på fältet med byggnader, nöjesparker och skolmatsalar snarare än att sitta hela dagarna vid ett skrivbord på kontor? Då ska du gå vår intensivutbildning för att bli besiktningsingenjör på 12 veckor. Efter examen erbjuder vi en tillsvidareanställning med uppdrag hos Kiwa Inspecta.

Examen:

Start:

2019-10-28

2020-01-31

Arbetsort: 

Stockholm, Göteborg, Malmö, Vänersborg, Jönköping, Västerås, Karlstad, Luleå, Skellefteå eller Piteå.

Utbildningsort: 

Stockholm

Linköping C/C++

Ansök senast:  

Är du en kreativ problemlösare som är nyfiken på teknik, system och digitalisering? Nu har du återigen möjlighet att lära dig C/C++ med Academy. Efter examen garanterar vi en tillsvidareanställning med uppdrag som IT-konsult i Linköping eller Stockholm.

Examen:

Start:

2019-10-14

2020-01-17

Arbetsort: 

Linköping eller Stockholm

Utbildningsort: 

Linköping

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning. 

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.