No items found.

Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

Academy for Salesforce

Ansök senast:  

Vill du jobba i en IT-miljö som inte enbart innehåller kod? Är du en kreativ person som tycker om att jobba med människor, ser behov hos företag och skapar lösningar? Nu har du möjlighet att utbilda dig inom Salesforce succéplattform med Academy for Salesforce!

Examen:

Start:

2019-01-07

2019-03-29

JavaScript

Ansök senast:  

Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Då kommer JavaScript Academy passa som handen i handsken! Efter 12 intensiva veckor på det här programmet kommer du kunna bygga dina egna dynamiska och interaktiva webbsidor och förutom programmering får du även konkreta verktyg för hur du blir en framgångsrik IT-konsult. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av programmering eller inte, är vi övertygade om att du med rätt driv och förmågor kan bli en grym IT-konsult. Efter avklarad examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag ute hos ett av våra 300 inhyrande företag.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

Göteborg Academy

Ansök senast:  

2018-10-20

Nu kommer Academy till Göteborg! Vi ger dig möjligheten att skola om dig och istället lära dig koda och bli IT-konsult. Göteborg Academy lär dig C#.NET och ger dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik i IT-branschen från dag 1 på din nya arbetsplats. Programmet är 12 veckor och efter examen väntar en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work.

Examen:

Start:

2018-11-26

2019-03-01

Projektledare inom bygg- och industribranschen

Ansök senast:  

Vill du arbeta i en koordinerande roll där du får planera och samordna projekt inom bygg- och industribranschen? Nu startar vi en andra omgång av vårt lyckade Accelerated Learning program - Academy Technology! Som projektledare driver du olika projekt från ”ax till limpa”. Ansvaret är övergripande och kan bland annat innebära att sköta upphandling av entreprenörer, möten med beställare och entreprenörer, coacha medarbetare, medverka vid besiktigningar, med mera. Som projektledare ansvarar du även för att projektmålen vad gäller säkerhet, tidsplan, budget och kvalitet uppfylls.

Examen:

Start:

2019-01-28

2019-04-18

Java Academy for Swedbank

Ansök senast:  

Are you ready for a career where you will be a part of changing the future of banking? Together with Swedbank, we are now launching our first program where you will learn to code Java in 12 weeks, completely in English! After the graduation you will have a thrilling future ahead, at one of three departments at Swedbank: Digital Banking, Group Lending and Payment or Group IT.

Examen:

Start:

2019-01-07

2019-03-29

Affärsinriktad redovisningsekonom

Ansök senast:  

Längtar du efter en snabb väg in i en framtidsanpassad karriär som redovisningsekonom? Eller har du kanske en utbildning inom ekonomi, men saknar spetskompetensen som krävs för att kamma hem drömjobbet? Då har vi lösningen till dig! Academy är tillbaka med en intensivutbildning inom redovisning där du får den affärs- och systemförståelse som krävs ute i arbetslivet. Under 12 intensiva veckor kommer du få praktisk kunskap inom redovisningens grunder, från bokföring till bokslut samt årsredovisning. Samtidigt får du en helhetsbild för hur redovisningsekonomens roll påverkar den övriga verksamheten. Efter avklarad examen är du garanterad en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work med uppdrag hos spännande företag.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

Service Management Academy

Ansök senast:  

Tycker du om teknik och att bygga långsiktiga relationer? Nu lanserar vi för andra gången vårt succéprogram i samarbete med ServiceNow där du på 12 veckor får lära dig deras plattform. Detta för att sedan i en roll som IT-konsult hjälpa företag vidare i digitalisering- och automatiseringsprocessen med hjälp av ServiceNows mjukvara. I rollen som IT-konsult kommer du jobba med att förstå företagets behov för att sedan anpassa plattformen efter detta.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar anmälan för våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.