Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

C#.NET

Ansök senast:  

Älskar du problemlösning och är sugen på att jobba med IT? Då kanske Academys program i C#.NET är något för dig! Under 12 intensiva veckor kommer du bli en fena på programmering för både mobil och webb. Du får även alla verktyg för att bli framgångsrik i IT-branschen redan från dag 1 efter examen. Programmet är kostnadsfritt och efter examen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work.

Examen:

Start:

2019-06-24

2019-09-27

Java

Ansök senast:  

Vill du rivstarta en karriär inom IT och lära dig programmera? Lär dig programmeringsspråket Java med vårt 12 veckors Accelerated Learning Program som ger dig alla verktyg du behöver för att bli en duktig IT-konsult, dessutom garanterar vi dig en tillsvidareanställning efter examen! Som Java-utvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Java används inom en rad system, och fler och fler företag behöver IT-konsulter med just Java-kunskaper.

Examen:

Start:

2019-06-03

2019-09-06

Lönekonsult

Ansök senast:  

Lockas du av ett arbete där du kombinerar människor, system och analytiskt tänkande? Nu erbjuder Academy för första gången en intensivutbildning till lönekonsult med affärs- och systemförståelse. Behovet av lönekonsulter med praktisk kunskap och systemförståelse ökar, och det i en sådan takt att marknaden inte har klarat av att mätta förfrågan. Därför gör vi denna satsning för att erbjuda fler en snabb väg in i en ny framtidsanpassad karriär med stora utvecklingsmöjligheter.

Examen:

Start:

2019-06-10

2019-09-13

Vattenfall Services Academy

Ansök senast:  

Vill du ha en ny karriär där du är en grundpelare i den samhällsfunktion som ser till att Sverige har en god elförsörjning? Nu startar vi i samarbete med Vattenfall Services ett nytt program som på 12 veckor gör dig till distributionselektriker. Efter examen garanterar vi dig en tillsvidareanställning på Vattenfall Services.

Examen:

Start:

2019-06-17

2019-09-20

RPG Academy

Ansök senast:  

Vill du lära dig programmera och jobba med viktiga IT-system? Nu lanserar vi RPG Academy tillsammans med Handelsbanken, Tieto och Apper! Under 12 veckor kommer du få lära dig RPG programmering och efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning på Academic Work, med uppdrag hos antingen Handelsbanken, Tieto eller Apper.

Examen:

Start:

2019-06-17

2019-09-20

Sundsvall & Gävle C#.NET

Ansök senast:  

Nu kommer Academy tillbaka till Sundsvall! Är du logisk och gillar problemlösning? Nyfiken på IT-branschen och vill lära dig programmering? I sommar har du möjlighet att gå en intensivutbildning i Sundsvall och bli IT-konsult på 12 veckor.

Examen:

Start:

2019-06-17

2019-09-20

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning. 

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.