Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

Academy för Trafikverket

Ansök senast:  

Är du redo för en ny karriär som IT-konsult i Borlänge? Nu lanserar vi vårt första lokala program i Borlänge på uppdrag av Trafikverket. På 12 veckor får du lära dig programmeringsspråket C#.NET för att kickstarta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning på Academic Work, med uppdrag på Trafikverket.

Examen:

Start:

2019-06-03

2019-09-06

C#.NET

Ansök senast:  

2019-01-20

Academy är tillbaka med ännu ett program i C#.NET! Nu har du chans att byta till en karriär som IT-konsult där du får lära dig på programmering för både mobil och webb. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik i IT-branschen från dag 1 på ditt nya jobb. Programmet pågår i 12 veckor och efter examen väntar en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work, med uppdrag hos ett av deras spännande kundföretag.

Examen:

Start:

2019-02-18

2019-05-10

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning. 

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.

Vill du vara först att få informationen om när vi släpper nya program? Signa upp dig här!

Projektledning inom bygg och industri
Projektledning inom bygg och industri
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.