Aktuella program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult.

Academy for Salesforce

Ansök senast:  

2018-12-12

Vill du jobba i en IT-miljö som inte enbart innehåller kod? Är du en kreativ person som tycker om att jobba med människor, ser behov hos företag och skapar lösningar? Nu har du möjlighet att utbilda dig inom Salesforce succéplattform med Academy for Salesforce! Efter 12 veckors utbildning blir du tillsvidareanställd hos Academic Work, med uppdrag hos ett av Salesforce partnerbolag: Deloitte, Recoordinate, Stretch, Avaus, eller Appirio eller hos någon av följande slutkunder: Bisnode, Telia, Cloudity eller Axfood. ‍

Examen:

Start:

2019-01-07

2019-03-29

JavaScript

Ansök senast:  

2018-12-16

Har du ett öga för design och drömmer om ett jobb där du får arbeta kreativt och med problemlösning? Då kommer JavaScript Academy passa som handen i handsken! Efter 12 intensiva veckor på det här programmet kommer du kunna bygga dina egna dynamiska och interaktiva webbsidor och förutom programmering får du även konkreta verktyg för hur du blir en framgångsrik IT-konsult. Oavsett om du har tidigare erfarenhet av programmering eller inte, är vi övertygade om att du med rätt driv och förmågor kan bli en grym IT-konsult. Efter avklarad examen får du en tillsvidareanställning hos Academic Work med uppdrag ute hos ett av våra 300 inhyrande företag.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

Solution Architect

Ansök senast:  

2018-12-16

Vill du jobba med att hjälpa företag växa? Då är Service Management Academy något för dig! I detta program blir du en mästare på ServiceNows hyllade plattform, samtidigt som du får de affärs- och konsultmässiga färdigheter som deras kunder efterfrågar. Det bästa av allt? Utbildningen tar bara 12 veckor och efter examen får du en tillsvidareanställning via Academic Work med uppdrag hos ett av ServiceNows partnerbolag eller slutkund: Telia, Ica Gruppen, Advania, Netgain, Atea eller Gass.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

Academy för Trafikverket

Ansök senast:  

Är du redo för en ny karriär som IT-konsult i Borlänge? Nu lanserar vi vårt första lokala program i Borlänge på uppdrag av Trafikverket. På 12 veckor får du lära dig programmeringsspråket C#.NET för att kickstarta en ny karriär som IT-konsult. Efter examen väntar en garanterad tillsvidareanställning på Academic Work, med uppdrag på Trafikverket.

Examen:

Start:

2019-06-03

2019-09-06

Affärsinriktad redovisningsekonom

Ansök senast:  

2018-12-16

Längtar du efter en snabb väg in i en framtidsanpassad karriär som redovisningsekonom? Eller har du kanske en utbildning inom ekonomi, men saknar spetskompetensen som krävs för att kamma hem drömjobbet? Då har vi lösningen till dig! Academy är tillbaka med en intensivutbildning inom redovisning där du får den affärs- och systemförståelse som krävs ute i arbetslivet. Under 12 intensiva veckor kommer du få praktisk kunskap inom redovisning, från bokföring, bokslut, årsredovisning samt räkenskapsanalys och ekonomistyrning. Samtidigt får du en helhetsbild för hur redovisningsekonomens roll påverkar den övriga verksamheten. Efter avklarad examen är du garanterad en tillsvidareanställning som konsult via Academic Work med uppdrag hos spännande företag.

Examen:

Start:

2019-01-21

2019-04-12

C#.NET

Ansök senast:  

Academy är tillbaka med ännu ett program i C#.NET! Nu har du chans att byta till en karriär som IT-konsult där du får lära dig på programmering för både mobil och webb. Vi ger dig alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik i IT-branschen från dag 1 på ditt nya jobb. Programmet pågår i 12 veckor och efter examen väntar en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work, med uppdrag hos ett av deras spännande kundföretag.

Examen:

Start:

2019-02-18

2019-05-10

Projektledare inom bygg- och industribranschen

Ansök senast:  

2018-12-16

Vill du arbeta i en koordinerande roll där du får planera och samordna projekt inom bygg- och industribranschen? Nu startar vi en andra omgång av vårt lyckade Accelerated Learning program - Academy Technology! Som projektledare driver du olika projekt från ”ax till limpa”. Ansvaret är övergripande och kan bland annat innebära att sköta upphandling av entreprenörer, möten med beställare och entreprenörer, coacha medarbetare, medverka vid besiktigningar, med mera. Som projektledare ansvarar du även för att projektmålen vad gäller säkerhet, tidsplan, budget och kvalitet uppfylls.

Examen:

Start:

2019-01-28

2019-04-18

No items found.

Så funkar våra program

Våra program är svårslagna språngbrädor för ett karriärskifte. För dig som är ambitiös och skarp nog att bli antagen garanterar vi dig en tillsvidareanställning som konsult. Vi kan lova detta tack vare vårt koncept inom Accelerated Learning

Konceptet möjliggör att vi - på bara på 12 veckor - kan utbilda våra deltagare inom områden där det råder kompetensbrist, exempelvis IT-branschen. Programmen är på heltid i våra nya fina lokaler i Stockholm.

Vanligtvis öppnar ansökan till våra program 3 till 4 månader innan dess startdatum.

Många av våra program inleds med ett test. För att se till att vi får en rättvis bild av din kognitiva och analytiska förmåga rekommenderar vi att du gör detta test när du kan koncentrera dig och har gott om tid.