Välkommen på livesänd frukost!

14 juni kl. 08:00
Plats: Borgarfjordsgatan 4, Kista - eller vart du än befinner dig!
Jag ÄR INTRESSERAD

2022 kommer det saknas 70,000 personer med rätt IT-kompetens. Behovet av personer med rätt kompetens är enormt samtidig som utbudet är starkt begränsat. Så hur gör du när ditt företag behöver anlita fler utvecklare? 

Välkommen på en livesänd frukost där du får lära dig mer om hur ditt företag kan jobba för att motarbeta kompetensbristen som råder på arbetsmarknaden. Du är antingen välkommen till vårt campus i Kista eller så bjuder vi på frukost som du kan hämta ut på ett Espresso House nära dig samtidigt som du följer med i seminariet live.

Det här kommer du lära dig under seminariet:

  • Få en klar uppfattning om kompetensbristen och vad den beror på. Obalansen mellan utbud och efterfrågan leder till huggsexa om talangerna med kraftigt stigande löner som följdeffekt. Samtidigt har kraven på den klassiska IT-medarbetaren gradvis förändrats.
  • En omöjlig ekvation kräver nya lösningar. För att stilla branschens dåliga samvete på allvar behövs det med andra ord fler effektiva alternativ till de traditionella utbildningsaktörerna. Alternativ som bättre motsvarar företagens behov av skräddarsydd kompetens här och nu.
  • Hur du löser kompetensbristen på ditt företag på 12 veckor. Under detta webinar kommer vi beskriva vår modell mer ingående och ge exempel på hur ditt företag kan säkra er långsiktiga kompetensförsörjning och skapa en kognitiv mångfald utan  någon affärsrisk.