logo

Erfarenheter från AW Academy

Att byta karriär eller boosta kompetens via en intensivutbildning kan vara tufft men helt klart värt det. Låt våra alumner berätta om deras erfarenheter från AW Academy och vad som hänt efter examen.

För mig var AW Academy ett helt overkligt verktyg för att ta mig in i utvecklingsbranschen.

Felix Alm

Java HT2017

Läs mer

AW Academy var bland det roligaste jag gjort i mitt liv, men även bland det mest utmanande. Det var mycket teamwork, aha-upplevelser, hysteriskt skratt och en hel del frustration.

Satu Kaharisto

Java VT2018

Det var en rolig och unik upplevelse att få göra en sådan händelserik resa tillsammans med en härlig grupp av så olika individer både från mitt egna och andra program. Jag såg även att lärarna hade enormt tålamod och anpassade sig pedagogiskt efter studenterna, vilket visade sig ge resultat då vi alla lärde oss otroligt mycket på så kort tid.

Miriam Haile

Java HT2019

AW Academy har fått in mig på en ny bana där jag kunnat sammanfoga mitt intresse för IT och datorer, med vad jag pluggat. Utveckling är mycket mer människostyrt än vad jag trodde från början och det har jag lärt mig när jag jobbat på olika företag.

Emelie Orraryd

C#.NET HT2015

Genom AW Academy har jag fått nya vänner och kollegor, massor av ny kunskap och ett nytt jobb inom IT!

Lina Pajala

JavaScript ST2018

Jag stormtrivs på programmet, det är intensivt men samtidigt får man bra stöttning från personal och sina klasskompisar som alla har ett stort engagemang. Jag kommer gå in i arbetslivet med en riktigt bra grund tack vare att programmet är så praktiskt, man lär av varandra, lär sig relevanta tekniker som används på marknaden men framförallt man lär sig att lära. För visst är lärandet inte slut när man kommer ut i branschen. Lifelong learning!

Pauline Andersson

Java ST2021

Läs mer