C# .NET

Är du redo för en blomstrande karriär inom IT? Vill du lära dig utveckla egna applikationer för både mobil och webb? Då är vårt program inom C#.NET för dig! C# är ett back-end språk, utvecklat av Microsoft, och är framförallt populärt i Windows miljöer men är ett språk med många användningsområden. Med Academys Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken, och lära dig C#.NET på bara 12 veckor.
Java & C#.NET
Lämna din ansökan senast:
2019-12-15
Gör urvalstesten här
Påminn mig

Kursens innehåll:

  • C#
  • Objektorienterad programmering​
  • Avancerad C#​
  • Webbapplikationer med .NET Core MVC​
  • Relationsdatabaser med Microsoft SQL Server​
  • HTML, CSS, JavaScript​
  • Visual Studio​
  • Användarvänlig design (UX)​
  • Agila metoder (SCRUM)

Om utbildningen

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning som IT-konsult via Academic Work.

Om programspråket

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett bland företag i hela världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Frågor & svar

Hur söker jag?

Vår rekryterings­process fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor, gör testen här. Samtliga jobbannonser för respektive stad hittar du hos Academic Work.

Konsulter från C# .NET

Stockholm

Jakob Segerslätt

Jakob är en kreativ kille med en kandidatexamen från Marknadsföringsprogrammet vid Linneuniversitetet med inriktning Business to Consumer. Han har sedan examen jobbat som webbdesigner på sin egna webbyrå med fokus på nya hemsidor åt små till medelstora företag. Han har även arbetat ideellt som informationsansvarig och chefredaktör, två roller med krav på ledarskap och koordinerande förmåga.

Stockholm

Göran Isacson

Göran har ett stort dataintresse och en utbildningsbakgrund från Stockholms Universitet, campus Kista, där han studerat systemvetenskap och senare även datorspelsutveckling. Göran har ett stort intresse av spel och har arbetet mycket som spelrecensent. Han har också arbetat inom QA och ser nu Academy som en chans att ytterligare bredda sina kunskaper.

Stockholm

Jonathan Gunnarsson

Under sin utbildning inom datavetenskap från Mälardalens Högskola har Jonathan utvecklat goda problemlösningskunskaper och lärt sig programmering med bland annat C#. Sina tekniska kunskaper kompletterar han med erfarenhet inom försäljning, där han lärt sig bygga upp och underhålla goda långsiktiga kundrelationer. Jonathan strävar ständigt efter att utvecklas och ser fram emot att få bredda sina kunskaper i rollen som IT-konsult.

Stockholm

Ida Bergius

Ida har en kandidatexamen i psykologi och en grundexamen i psykoterapi. Hon har även läst företagsekonomi, nationalekonomi, statistik och kemi vid Stockholms universitet. Ida är bra på problemlösning och intresset för programmering väcktes för åtta år sedan när hon jobbade med rekrytering för tjänster inom IT och teknik. Ida är nyfiken, effektiv, samarbetsvillig och positiv. Efter utbildningen vill Ida fortsätta utvecklas inom programmering samt systemutveckling och använda kunskaperna i praktiken. Hon vill kombinera detta med sina tidigare erfarenheter och bidra med ett annat perspektiv.

Stockholm

Niklas Livfors

Niklas har en högskoleexamen inom Grafisk design och webbutveckling. Han har sedan en tidig ålder varit intresserad av design, färg och form. Det har medfört en vilja att skapa. Niklas är en nyfiken person, han har alltid varit intresserad av nya saker och hur de fungerar, framförallt i den digitala världen. Tillsammans har dessa egenskaper och intressen fört honom till webben och för allt som hör därtill. Niklas brinner för problemlösning, något som han har haft mycket nytta av inom service och säljyrken inom IT och telekom-branschen tidigare. Som person är Niklas engagerad, envis och resultatfokuserad.

Stockholm

Simon Westberg

Simon har en bakgrund inom trävaruhandeln och har arbetat som sälj- samt logistikchef på ett medelstort varuhus i norra Sverige. Som logistikchef märkte han att det är under systemen han vill arbeta, för att förändra och förbättra. Han är en problemlösare som tror på helheten. Simon har alltid varit noggrann och hårt arbetande, hans mål är högt satta för att ge honom den utmaning han behöver. Han ser Academy som en möjlighet att snabbt byta karriär till något som ligger honom varmt om hjärtat. Som person är Simon lugn, nyfiken och glad.

Tider för Java & C#.NET

Start:
2020-01-20
Uppehåll:
Du kan söka till C#.NET efter utsatt datum men pga löpande rekrytering rekommenderar vi dig att söka så snart som möjligt.
Examen:
2020-04-09