Gör testet

Konsulter från 

Sundsvall Academy Java

Maria Granholm

StockholmSundsvall

Maria är en nyutexaminerad samhällsvetare. Hon har tidigare kombinerat studier i design, kvantitativ metod, statistisk metodanalys, litteraturvetenskap, sociologi och statsvetenskap med att driva projekt inom digital marknadsföring. Hon har arbetat som gruppledare för Amnesty International, arbetat inom vården samt varit styrelseledamot vid Mittuniversitetets kårförening. Maria är driven, kreativ, social, stresstålig och en riktig idéspruta. Efter studierna vill hon kombinera sitt intresse för IT, programmering och problemlösning med sin effektiva och innovativa personlighet.

Per-Fredrik Pettersson Boija

StockholmSundsvall

Per-Fredrik har en högskoleingenjörsexamen inom energiteknik. Han har lång erfarenhet av kundnära yrken, som bredbandsinstallatör inom fastighetsnät och kundtjänstmedarbetare/skadereglerare. Per-Fredrik är noggrann, serviceinriktad, stresstålig och värdesätter gott samarbete med sina kollegor. Per- Fredrik ser möjligheterna i Academy med att snabbt kunna vidareutbilda sig till ett för honom nytt område.

Vincent Rosén

StockholmGävle

Vincent har en treårig utbildning i kinesiska från Högskolan Dalarna. Han har också studerat datavetenskap på ett universitet i USA. Vincent har alltid haft ett stort intresse för datorer och ägnar större delen av sin fritid till att utforska nya program och arbeta med problemlösningar. Han är stresstålig, positiv, målmedveten och jobbar hårt för att nå bästa resultat. Vincent tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa nya kontakter. Han ser fram emot att få vidareutveckla sina egenskaper som IT-konsult.

Erik Hansson

StockholmHudiksvall

Erik har en studiebakgrund inom datateknik och mobila applikationer från Mittuniversitetet i Sundsvall. Intresset för IT och teknik har funnits med honom sedan barndomen och med en yrkesmässig bakgrund inom detaljhandeln, tillverkningsindustrin samt nio års erfarenhet från säkerhetsbranschen, besitter Erik en unik kombination av kompetens inom analys, struktur, ansvar, kommunikation och service. Tack vare Academy får Erik möjlighet att vidareutvecklas och kombinera tidigare erfarenheter med sina nyförvärvade IT-kunskaper. Erik är nyfiken och drivs av att ständigt utvecklas.

Christoffer Gunnarsson

StockholmHudiksvall

Christoffer har en bakgrund inom service och arbetsledning då han tidigare varit arbetsledare på McDonalds. Intresset för IT har han alltid haft och han ser fram emot att utvecklas inom branschen. Genom Academy får han möjlighet att lära sig programmering och skaffa sig goda kunskaper inom Java. Efter avslutade studier vill han kombinera sin goda servicekänsla med sina nya kunskaper inom IT för att ge bästa möjliga upplevelse för samtliga parter. Christoffer är positiv, ambitiös, pålitlig och älskar nya utmaningar.

Nils Björklin

StockholmSundsvall

Nils har en bakgrund inom utbildning, teknisk support, kundservice och försäljning på Com Hem. Nils vill kunna kombinera sin erfarenhet av service och försäljning med systemutveckling som sedan tidigare varit ett starkt intresse. Dessförinnan studerade Nils matematik samt programmering på gymnasie- och universitetsnivå. Nils har alltid varit intresserad av nya utmaningar och problemlösning, vilket gjort att han utvecklat ett starkt intresse för programmering. Academy blev den perfekta ingången till en ny spännande roll i en bekant branch.

Anders Nordin

StockholmSundsvall

Anders är en objektiv person som älskar att vända ut och in på alla utmaningar han möter. Ett stort intresse för problemlösning är grunden till Anders IT-intresse. Genom Academy får han äntligen möjlighet att jobba med systemutveckling på heltid. Han har en examen i kriminologi och en omfattande erfarenhet av att bemöta människor i utsatta situationer. Han anser att inget projekt är för litet eller stort och att allting är möjligt med hårt arbete. Anders är effektiv, ansvarstagande och gör gärna det lilla extra för att uppnå de mål han ställs inför.

Magnus Jonsson

StockholmSundsvall

Magnus har under sin yrkesbana arbetat mycket försäljningsinriktat. Inom butik, genom eventförsäljning, telefon och kringresande säljare har han mött kunder på flera sätt. Att förädla arbetsmetoder och tidsoptimera arbetsuppgifter är något som ligger honom varmt om hjärtat. Senast kommer han från tjänsten som säljledare på Teliacompany. Genom Academy ser Magnus fram emot att få en stabil grund i sitt yrke som programmerare, bidra med sina erfarenheter inom LEAN, försäljning och ledarskap. Magnus kör om sommaren motorcykel, snickrar på villan eller sommarstugorna i Västernorrland och Jämtland.

Magnus Kull

StockholmSundsvall

Magnus har tidigare arbetat inom Telias kundtjänst där han drev TeliaYounite på Sundsvallskontoret. Han har även introducerat programmering för barn genom timmen med kod på code.org. Magnus gillar att driva utvecklingen framåt och trivs i en miljö där han får vara vetgirig och kunskapstörstig. Därför blev det ett naturligt val att söka sig till Academy och utbilda sig till Java-utvecklare. Magnus ser fram emot att få vara med får ax till limpa i sina kommande uppdrag. Som person är han positiv, hjälpsam, lösningsorienterad och prestigelös.

Matilda Grannås

StockholmSundsvall

Matilda har ett helhjärtat IT-intresse. Hon drivs av skaparglädje och har en bakgrund inom grafisk design samt konst. Som tidigare lärarvikarie och schemaläggare trivs hon med utmaningar som kräver logiskt tänkande med en ängels tålamod. Hon sökte till Academy för att fortsätta sin bana inom IT, bredda sina kunskaper inom programmering och lära sig skapa genom andra sätt än enbart design. Matilda är en social person som inspireras av andra människor och som värdesätter ett gott samarbete med kollegor samt kunder.

Sandra Rehn

StockholmHudiksvall

Sandra har en bakgrund inom kommunikation, marknadsföring samt administration och har tidigare arbetat som webbyråassistent på Wikinggruppen. I juni erhåller hon en kandidatexamen från Kommunikationsprogrammet med inriktning professionellt skrivande vid Högskolan i Gävle. Sandra ser Java-utbildningen som en fantastisk möjlighet att bredda sin kompetens och hålla sig ajour med vad arbetsmarknaden eftersöker, samtidigt som det är en spännande utmaning. Efter utbildningen vill hon på ett kreativt sätt använda sina programmeringskunskaper för att utveckla nya spännande produkter.

Sundsvall Academy Java

Nu kommer Academy till Sundsvall! Är du logisk och gillar problemlösning? Nyfiken på IT-branschen och vill lära dig programmering? I sommar har du möjlighet att gå en intensivutbildning i Sundsvall och bli IT-konsult på 12 veckor.
Gör testet
Gör testet

Lämna din ansökan senast:

2018-05-09

Examen:

Start:

2018-08-31

2018-05-28

Utbildningsuppehåll v.28-29

Om Utbildningen

Lär dig att programmera i Java, ett av världens mest använda programmeringsspråk. Som Java-utvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Detta snabba och säkra språk används inom en rad system och fler och fler företag i Sundsvallsregionen behöver IT-konsulter med just Java-kunskaper. Därför lanserar vi nu Sundsvall Academy, en lokal utbildningssatsning som leder till garanterad tillsvidareanställning med uppdrag i Sundsvall. Under 12 intensiva veckor, med start 11e juni, lär du dig förutom programmering även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Utbildningsinnehåll

 • ‍Hur du sätter upp din egna utvecklingsmiljö
 • Introduktion till programmering i Java
 • Datastrukturer och algoritmer
 • Objektorienterad programmering (OOP)
 • JVM och Java-plattformen
 • Versionshantering med Git och GitHub
 • Introduktion till databaser och SQL samt kopplingen till Java
 • Introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript och  CSS

Så fungerar antagningen

Vår rekryterings process fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar du hos Academic Work.

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att byta karriär under en intensiv 12 veckorsperiod. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Motivation och drivkraft är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som blir antagna. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap.

Utbildningen bedrivs i Sundsvall på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du ha rätt verktyg för att starta din nya karriär som junior IT-konsult, ett stort nätverk inom branschen och även din egen portfolio att visa framtida arbetsgivare.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning som IT-konsult med uppdrag i Sundsvall via Academic Work.

Om programspråket Java

Java är ett av världens mest använda programmeringsspråk och finns i allt från spel på mobilen, i superdatorer till stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring. Det är objektorienterat och plattformsoberoende vilket gör att många företag använder det för olika typer av mjukvarusystem. Java marknadsförs som snabbt, säkert och tillförlitligt.

Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
C#.NET VT16Viktor Karlsson
”Genom Academy har jag fått möjligheten att börja arbeta i min drömbransch redan nu, och även om jag är väldigt junior i min kompetens så känner jag att jag har fått de verktyg jag behöver för att fortsätta att lära mig och utvecklas”
C#.NET VT16Sanna Stenlund
Genom Academy har en helt ny värld öppnat sig och jag har fått möjligheten att träffa fantastiska kollegor. Under tre intensiva månader på Academy har jag lärt mig att tänka och analysera problem på ett helt nytt sätt. För mig är det här bara början på resan och jag kommer att ta med mig all kunskap jag har fått och fortsätta att utvecklas.
Java HT17Vanessa Wanjin Man
Klicka på kartan för att aktivera den   

Sundsvall Academy Java

Sista ansökningsdag: 
2018-05-09
Nu kommer Academy till Sundsvall! Är du logisk och gillar problemlösning? Nyfiken på IT-branschen och vill lära dig programmering? I sommar har du möjlighet att gå en intensivutbildning i Sundsvall och bli IT-konsult på 12 veckor.

Om Utbildningen

Lär dig att programmera i Java, ett av världens mest använda programmeringsspråk. Som Java-utvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Detta snabba och säkra språk används inom en rad system och fler och fler företag i Sundsvallsregionen behöver IT-konsulter med just Java-kunskaper. Därför lanserar vi nu Sundsvall Academy, en lokal utbildningssatsning som leder till garanterad tillsvidareanställning med uppdrag i Sundsvall. Under 12 intensiva veckor, med start 11e juni, lär du dig förutom programmering även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Utbildningsinnehåll

 • ‍Hur du sätter upp din egna utvecklingsmiljö
 • Introduktion till programmering i Java
 • Datastrukturer och algoritmer
 • Objektorienterad programmering (OOP)
 • JVM och Java-plattformen
 • Versionshantering med Git och GitHub
 • Introduktion till databaser och SQL samt kopplingen till Java
 • Introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript och  CSS

Så fungerar antagningen

Vår rekryterings process fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar du hos Academic Work.

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att byta karriär under en intensiv 12 veckorsperiod. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Motivation och drivkraft är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som blir antagna. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap.

Utbildningen bedrivs i Sundsvall på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du ha rätt verktyg för att starta din nya karriär som junior IT-konsult, ett stort nätverk inom branschen och även din egen portfolio att visa framtida arbetsgivare.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning som IT-konsult med uppdrag i Sundsvall via Academic Work.

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt motivation är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen.

Vi söker dig med förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap. Rätt kandidat kan uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund.

Utbildningsperiod:

2018-05-28
 — 
2018-08-31
Utbildningsuppehåll v.28-29

Om programspråket Java

Java är ett av världens mest använda programmeringsspråk och finns i allt från spel på mobilen, i superdatorer till stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring. Det är objektorienterat och plattformsoberoende vilket gör att många företag använder det för olika typer av mjukvarusystem. Java marknadsförs som snabbt, säkert och tillförlitligt.

Klassens konsulter

Magnus Jonsson

StockholmSundsvall

Magnus har under sin yrkesbana arbetat mycket försäljningsinriktat. Inom butik, genom eventförsäljning, telefon och kringresande säljare har han mött kunder på flera sätt. Att förädla arbetsmetoder och tidsoptimera arbetsuppgifter är något som ligger honom varmt om hjärtat. Senast kommer han från tjänsten som säljledare på Teliacompany. Genom Academy ser Magnus fram emot att få en stabil grund i sitt yrke som programmerare, bidra med sina erfarenheter inom LEAN, försäljning och ledarskap. Magnus kör om sommaren motorcykel, snickrar på villan eller sommarstugorna i Västernorrland och Jämtland.

Christoffer Gunnarsson

StockholmHudiksvall

Christoffer har en bakgrund inom service och arbetsledning då han tidigare varit arbetsledare på McDonalds. Intresset för IT har han alltid haft och han ser fram emot att utvecklas inom branschen. Genom Academy får han möjlighet att lära sig programmering och skaffa sig goda kunskaper inom Java. Efter avslutade studier vill han kombinera sin goda servicekänsla med sina nya kunskaper inom IT för att ge bästa möjliga upplevelse för samtliga parter. Christoffer är positiv, ambitiös, pålitlig och älskar nya utmaningar.

Sandra Rehn

StockholmHudiksvall

Sandra har en bakgrund inom kommunikation, marknadsföring samt administration och har tidigare arbetat som webbyråassistent på Wikinggruppen. I juni erhåller hon en kandidatexamen från Kommunikationsprogrammet med inriktning professionellt skrivande vid Högskolan i Gävle. Sandra ser Java-utbildningen som en fantastisk möjlighet att bredda sin kompetens och hålla sig ajour med vad arbetsmarknaden eftersöker, samtidigt som det är en spännande utmaning. Efter utbildningen vill hon på ett kreativt sätt använda sina programmeringskunskaper för att utveckla nya spännande produkter.

Matilda Grannås

StockholmSundsvall

Matilda har ett helhjärtat IT-intresse. Hon drivs av skaparglädje och har en bakgrund inom grafisk design samt konst. Som tidigare lärarvikarie och schemaläggare trivs hon med utmaningar som kräver logiskt tänkande med en ängels tålamod. Hon sökte till Academy för att fortsätta sin bana inom IT, bredda sina kunskaper inom programmering och lära sig skapa genom andra sätt än enbart design. Matilda är en social person som inspireras av andra människor och som värdesätter ett gott samarbete med kollegor samt kunder.

Anders Nordin

StockholmSundsvall

Anders är en objektiv person som älskar att vända ut och in på alla utmaningar han möter. Ett stort intresse för problemlösning är grunden till Anders IT-intresse. Genom Academy får han äntligen möjlighet att jobba med systemutveckling på heltid. Han har en examen i kriminologi och en omfattande erfarenhet av att bemöta människor i utsatta situationer. Han anser att inget projekt är för litet eller stort och att allting är möjligt med hårt arbete. Anders är effektiv, ansvarstagande och gör gärna det lilla extra för att uppnå de mål han ställs inför.

Per-Fredrik Pettersson Boija

StockholmSundsvall

Per-Fredrik har en högskoleingenjörsexamen inom energiteknik. Han har lång erfarenhet av kundnära yrken, som bredbandsinstallatör inom fastighetsnät och kundtjänstmedarbetare/skadereglerare. Per-Fredrik är noggrann, serviceinriktad, stresstålig och värdesätter gott samarbete med sina kollegor. Per- Fredrik ser möjligheterna i Academy med att snabbt kunna vidareutbilda sig till ett för honom nytt område.

Maria Granholm

StockholmSundsvall

Maria är en nyutexaminerad samhällsvetare. Hon har tidigare kombinerat studier i design, kvantitativ metod, statistisk metodanalys, litteraturvetenskap, sociologi och statsvetenskap med att driva projekt inom digital marknadsföring. Hon har arbetat som gruppledare för Amnesty International, arbetat inom vården samt varit styrelseledamot vid Mittuniversitetets kårförening. Maria är driven, kreativ, social, stresstålig och en riktig idéspruta. Efter studierna vill hon kombinera sitt intresse för IT, programmering och problemlösning med sin effektiva och innovativa personlighet.

Nils Björklin

StockholmSundsvall

Nils har en bakgrund inom utbildning, teknisk support, kundservice och försäljning på Com Hem. Nils vill kunna kombinera sin erfarenhet av service och försäljning med systemutveckling som sedan tidigare varit ett starkt intresse. Dessförinnan studerade Nils matematik samt programmering på gymnasie- och universitetsnivå. Nils har alltid varit intresserad av nya utmaningar och problemlösning, vilket gjort att han utvecklat ett starkt intresse för programmering. Academy blev den perfekta ingången till en ny spännande roll i en bekant branch.

Erik Hansson

StockholmHudiksvall

Erik har en studiebakgrund inom datateknik och mobila applikationer från Mittuniversitetet i Sundsvall. Intresset för IT och teknik har funnits med honom sedan barndomen och med en yrkesmässig bakgrund inom detaljhandeln, tillverkningsindustrin samt nio års erfarenhet från säkerhetsbranschen, besitter Erik en unik kombination av kompetens inom analys, struktur, ansvar, kommunikation och service. Tack vare Academy får Erik möjlighet att vidareutvecklas och kombinera tidigare erfarenheter med sina nyförvärvade IT-kunskaper. Erik är nyfiken och drivs av att ständigt utvecklas.

Vincent Rosén

StockholmGävle

Vincent har en treårig utbildning i kinesiska från Högskolan Dalarna. Han har också studerat datavetenskap på ett universitet i USA. Vincent har alltid haft ett stort intresse för datorer och ägnar större delen av sin fritid till att utforska nya program och arbeta med problemlösningar. Han är stresstålig, positiv, målmedveten och jobbar hårt för att nå bästa resultat. Vincent tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa nya kontakter. Han ser fram emot att få vidareutveckla sina egenskaper som IT-konsult.

Magnus Kull

StockholmSundsvall

Magnus har tidigare arbetat inom Telias kundtjänst där han drev TeliaYounite på Sundsvallskontoret. Han har även introducerat programmering för barn genom timmen med kod på code.org. Magnus gillar att driva utvecklingen framåt och trivs i en miljö där han får vara vetgirig och kunskapstörstig. Därför blev det ett naturligt val att söka sig till Academy och utbilda sig till Java-utvecklare. Magnus ser fram emot att få vara med får ax till limpa i sina kommande uppdrag. Som person är han positiv, hjälpsam, lösningsorienterad och prestigelös.

vägen till Academy

Följ vägen mot att bli konsult via Academy - steg för steg.
1
Logiskt, NUMERISKT OCH VERBALT TEST
Vi mäter din kognitiva och analytiska förmåga.
2
Skicka in CV och motivationsbrev
Matchar du profilen vi söker? Din motivering väger tungt i detta steg!
3
Telefonintervju
Vi stämmer av med dig kring praktiska detaljer
4
Motivations- och Personlighets­bedömning
Vi är nyfikna på hur du fungerar och vad som driver dig i arbetslivet.
5
Djupintervju och referenstagning
Du träffar en av våra rekryterare
6
Grattis!
Du har säkrat en plats på Academy

SÅ TYCKER VÅRA KONSULTER

Jag är glad att det finns den här möjligheten att byta karriär på bara 12 veckor. Jag har redan gått en lång utbildning och jobbat, men ville gärna ändra inriktning till systemutveckling. Alla som kommer in på Academy är motiverade och nyfikna och det gör att stämningen på utbildningen blir väldigt god.
Java HT17Marie Backman
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
C#.NET VT16Viktor Karlsson
Klicka på kartan för att aktivera den   

Läs mer

Accelerated Learning

Accelerated Learning är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på högt tempo, aktivitetsbaserat lärande, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Med dessa komponenter skapar vi engagerade deltagare med en brant utvecklingskurva, och eftertraktad kompetens.

Läs meR

Damirs inre kompass ledde honom till Academy

Damir brinner för optimering och innovation och drömde om att lära sig programmering. Han lade upp en fem års plan där han planerade att läsa kvällskurser vid sidan av sitt dåvarande jobb. Då hittade han Academy, där han på 12 veckor kunde bli IT-konsult. Våren 2016 tog han steget och gick Academys program för att lära sig programmera med C#.NET. Sedan dess har Damir arbetat som konsult och idag jobbar han med front end-utveckling. Vi har träffat honom för att höra mer!

Läs artikeln

Vanliga frågor om utbildningen

Jag har gjort testerna i en annan omgång, måste jag göra dem igen?
Får man göra om urvalstestet?
Varför börjar ni rekryteringsprocessen med tester?
se svaren