Gör testet

Konsulter från 

Service Management Academy

Procori
Sofigate
Axians
Materna
Fujitsu
Advania

Service Management Academy

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Är du nyfiken på att lära dig mer om hur företag fungerar och hur de kan arbeta smartare? Vill du vara bryggan mellan tekniken och verksamheten? Tycker du om teknik och att bygga långsiktiga relationer? I sommar har du möjlighet att gå en intensivutbildning och lära dig ServiceNows plattform. Detta för att sedan i en roll som IT-konsult hjälpa företag runt om i landet vidare i digitalisering- och automatiseringsprocessen.

Lämna din ansökan senast:

2018-05-30

Examen:

Start:

2018-09-14

2018-06-11

Utbildningsuppehåll v.30-31

"Så som Spotify var en uppstickare inom musikindustrin är ServiceNow en uppstickare när det gäller enterprise mjukvara vilket gör det väldigt spännande"

- Kerem Aktas, Senior Solution Specialist på ServiceNow.

Om utbildningen:

Tillsammans med ServiceNow lanserar vi ett helt nytt program för dig som vill arbeta med att hjälpa företag dra nytta av digitaliseringens möjligheter. ServiceNow är marknadsledande i att digitalisera och automatisera tjänster och processer, och plattformen används idag av en stor mängd organisationer och företag av olika storlekar och branschtillhörigheter. Möjligheten i rollen som konsult är många då SeviceNows plattform hanterar många olika typer av processer i ett företag så som HR, legal, ekonomi, support och IT säkerhet.

"Att jobba med ServiceNow handlar om att förstå kundernas behov – varför vill kunden göra en förändring? Vad vill de åstadkomma och vilket värde är det som de vill ha ut av den förändringen? Det handlar i mångt och mycket om agera konsultativt genom hela processen och guida kunden genom att ge råd, det handlar inte bara om att hjälpa till med den tekniska kompetensen runt implementation utan snarare hur tekniken bäst kan appliceras på de behoven som finns. Som konsult stöttar du kunder genom en digitaliserings- och förbättringsresa och hjälper de förstå hur just teknologin kan stötta dom för att kunna bli ännu bättre" berättar Kerem.

Den här utbildningen är en möjlighet för dig som vill komma in i IT-branschen och som har en fallenhet för att bygga relationer och samarbeta med flera olika funktioner och människor. Förutom att du får god kunskap inom ServiceNows plattform kommer du under programmet också få insikt och verktyg i hur du blir en framgångsrik konsult i IT-branschen.

Utbildningsinnehåll i korthet:

• Kommunikation och rollen som konsult

• Projektledning och presentationsteknik

• Lönsamma kundrelationer

• Effektiv kravhantering

• Introduktion till ITIL och Certifiering ITIL Service Management Foundation

• Introduktion och fördjupning inom Now-plattformen och ServiceNow Fundamentals Certifiering

Så fungerar antagningen:

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att under en intensiv 12 veckorsperiod utbildas i ditt nya yrke. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Motivation och drivkraft är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som blir antagna. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att kunna tillgodogöra dig utbildningen på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar på hos Academic Work.

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning:

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som konsult på ServiceNows partnerföretag. Detta gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv och är den utbildningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid.

Här kan du arbeta:

Samtliga deltagare som tar examen från utbildningen garanteras en tillsvidareanställning som IT-konsult på något av partnerföretagen: Advania, Axians, Fujitsu, Materna, ProCori eller Sofigate via Academic Work. Efter examen kan du välja att jobba i Stockholm eller Göteborg. Vilken stad du önskar jobba i väljer du i sista steget i ansökningsprocessen. Mot slutet av rekryteringsprocessen kommer du även att matchas ihop med det partnerbolag du passar bäst på utefter personlighet och företagskultur.

Om ServiceNow

På ServiceNows hemsida kan du läsa mer om företaget och deras plattform.

No items found.