Gör testet

Konsulter från 

Malmö Academy C#.NET

Karl Yngström

StockholmMalmö

Karl har en bred utbildning- och jobbmässig bakgrund. Han har studerat datavetenskap och programmering samt har en beteendevetenskaplig utbildning. Karl har alltid haft ett stort IT intresse och omväxlande studerat datavetenskap, varit föräldraledig, arbetat som personlig assistent och IT-konsult. Utöver detta har han även erfarenhet från Integrationsverket som beteendevetare och från rollen som Supply Chain Coordinator på Philips Nordic Lighting. Karl har valt Academy då det är en bra plats att börja sin nya karriär och få växa som programmerare. Han är en lugn och systematisk lagspelare.

Jonas Schultz

StockholmMalmö

Jonas är en fokuserad lagspelare med hög arbetsmoral. Hans erfarenheter inom lagidrott på elitnivå har lärt honom att en kollektiv kraft kan uträtta stordåd. Med sin goda slutledningsförmåga blev Jonas snabbt en tillgång på Pågens bageri i Malmö. Att lösa logiska problem gjorde han automatiskt. IT-intresset har han haft under många år och när chansen att komma in i branschen via Academy erbjöds var valet enkelt. Med sin strukturerade personlighet känns arbetet som systemutvecklare som det självklara yrkesvalet. Jonas är lojal, lättlärd och alltid villig att utveckla samt bredda sina kunskaper.

Sebastian Flisbäck

StockholmMalmö

Sebastian har alltid varit intresserad av datorer och ser Academy som en fantastisk möjlighet att få en ny och utmanande karriär inom programmering. Efter avslutad kurs vill han finslipa sina nyvunna färdigheter för att bli en ännu skickligare programmerare. Sebastian drivs av sin stora nyfikenhet och han tycker mycket om nya utmaningar samt att ständigt inhämta mer kunskap.

Boris Torbica

StockholmMalmö

Boris är utbildad civilingenjör i bioteknik med inriktning processingenjör. Tidigare har han arbetat som kvalitetsingenjör på Findus och som konsult på Prevas. Boris kärlek till IT väcktes efter att ha genomfört några programmeringskurser utanför sin master, något han fick användning av i rollen som applikationskonsult. Han ser Academy som en utmärkt läroplattform och ett steg närmre sin dröm att arbeta med IT. Efter utbildningen vill han kombinera sin processbakgrund med sina IT-kunskaper. Som person är Boris nyfiken, engagerad, glad och ordningsam.

Andreas Palmblad 

StockholmMalmö

Andreas har en bred erfarenhet av problemlösning i stressade situationer från sin bakgrund som polis. Utöver hans arbetslivserfarenhet, är han även utbildad i bland annat projektledning, pedagogik och mental träning. Den breda bakgrunden gör att Andreas har lätt att anpassa sig efter olika förutsättningar. Hans intresse för människor och teknik har nu lett honom till IT-branschen där han söker nya utmaningar och sin framtida karriär. Andreas ser fram emot att vara med och utveckla system som underlättar vardag och arbete för användare.

Fredrik Holmqvist

StockholmMalmö

Fredrik började programmera när han som åttaåring fick sin första dator. Han kom till Academy med ambitionen att realisera sin hobby till en karriär. Han har tidigare arbetat inom kundservice för både privatpersoner samt företag, där han haft en rad olika roller och ansvarsområden. Efter utbildningen siktar Fredrik på att ta sig ut på arbetsmarknaden med sina nyvunna IT-kunskaper och tidigare erfarenheter av att leda grupp inom kundservice. Detta för att bygga upp en karriär och uppfylla de drömmar han haft sedan barnsben, nämligen att arbeta med utveckling.

Jakob Frank

StockholmMalmö

Jakob är nyutexaminerad civilingenjör inom teknisk nanovetenskap från Lunds Tekniska Högskola, där han specialiserade sig inom neurovetenskap och signalbehandling. Under utbildningen lockade programmeringen mest och därför vill han söka en karriär inom IT med hjälp av Academy. Den tvärvetenskapliga grunden från ingenjörsutbildningen gör att Jakob snabbt kan sätta sig in i alla sorters projekt! Efter Academy-utbildningen vill Jakob tillämpa sina kunskaper i spännande projekt och hitta nya utmaningar som gör att han fortsätter utvecklas. Jakob är målmedveten, ambitiös och nyfiken!

Oskar Arnetz 

StockholmMalmö

Oskar har en bakgrund av högskolestudier inom primärt kriminologi, men han har även studerat ämnen inom ingenjörsvetenskap och ekonomi. Samtidigt har Oskar även arbetat med administrativt arbete inom olika branscher. Oskar drivs av målet att alltid göra bättre ifrån sig än tidigare och vetskapen om att han alltid kan nå längre. Oskar ser planering och strategi som grundpelarna till ett bra arbete och han är alltid öppen till kritik och förslag på hur han kan bättra sig. Efter utbildningen ser Oskar fram emot att skapa nya projekt och lösa problem.

Linus Nilsson

StockholmMalmö

Linus har tidigare erfarenhet som Onsite-tekniker på Ystad sjukhus inom Region Skåne samt som IT-tekniker på ett större producerande företag. Det var under sina gymnasiestudier som Linus fattade intresse för problemlösningar inom IT och har sedan dess strävat efter att utveckla och fördjupa sina kunskaper i ämnet. Efter att ha varit ute i arbetslivet under några år ser han nu fram emot att få ta sitt intresse ett steg längre som IT-konsult hos Academy. Personliga egenskaper som beskriver Linus är hjälpsam, engagerad, positiv och lösningsfokuserad.

Philip Bruér 

StockholmMalmö

Philip har en bakgrund som professionell pokerspelare. Med hans initiativrikedom har han skaffat sig över ett årtionde erfarenhet inom yrket och vet väl vad stresshantering, förnyelse och anpassning innebär. Han stimuleras av att lösa problem och tillgodose andras behov. Intresset för automatisering och mjukvaruutveckling är stort. Drivkraften av att konstant utvecklas gör att han efter utbildningen vill skaffa sig värdefulla erfarenheter för att bli en komplett fullstack-utvecklare. Philip har även en stor social kompetens och tycker det är viktigt att kollegor runt honom trivs och mår bra.

Henrietta Köhler

StockholmMalmö

Henrietta är en kreativ problemlösare som är förväntansfull på steget in i IT-brancshen. Efter några år inom service studerade hon Visuell kommunikation på Malmö universitet med fokus på film och animation. Utöver studierna arbetade hon volontärt för flera organisationer med produktion av visuellt material. Under en praktikperiod designade Henrietta en app där hon blev väldigt nyfiken på koden bakom appen. Därefter började hon gå på workshops samt ta onlinekurser inom kodning. Henrietta ser fram emot att kunna kombinera hennes kreativa sida med problemlösning, ansvar och logiskt tänkande.

Andreas Åberg

StockholmMalmö

Andreas är en ambitiös person med lång erfarenhet från tjänstesektorn. Han har haft varierande arbetsuppgifter inom olika branscher, däribland skatt, fastighetssäkerhet och transport/logistik. Avsaknaden av snabba resultat och ständig utveckling ledde honom in i IT-världen. Ledstjärnor under karriären har varit långsiktiga relationer, högkvalitativ service och goda affärer. Efter utbildningen vill Andreas kombinera sina nyvunna kunskaper med tidigare erfarenheter genom att interagera inblandade parter, som kravställare/utförare, för att effektivisera systemutveckling hos uppdragsgivaren.

Melvin Olin

StockholmMalmö

Melvin gick ut elprogrammet i Malmö år 2013 och sedan dess har han arbetat som elektriker. I denna yrkesroll har han skaffat sig god erfarenhet inom service, nyproduktion samt nätverk/fiber. Melvin har nu valt att helt ändra riktning och skola om sig till programutvecklare via Academys utbildning i Malmö. Han ser mycket fram emot detta då han alltid vill utvecklas. Målet är att lära sig så mycket som möjligt och pressa sig själv till det yttersta för att bli en skicklig utvecklare och IT-konsult.

Anna Schelin

StockholmMalmö

Anna har en bakgrund inom beteendevetenskap från Lunds universitet. Innan hon fick upp ögonen för programmering arbetade hon inom Kriminalvården där hennes kunskaper inom kommunikation samt konflikthantering utvecklades i rasande takt. Detta tror Anna kommer vara värdefulla egenskaper som IT-konsult. Den konstanta förändringen och progressionen inom IT, som aldrig ger avkall på möjligheten till personlig utveckling, väckte hennes intresse för IT-branschen. Anna tycker det ska bli enormt spännande att se var Academys utbildning, i kombination med hennes unika bakgrund, kan föra henne

Ajla Prgomet

StockholmMalmö

Ajla är en driven person som gillar nya utmaningar. I grunden är Ajla utbildad ekonom men har länge haft ett stort intresse för IT och teknik. Hon har en lång erfarenhet av försäljning och service inom detaljhandel. Under några år har hon varit ansvarig Visual Merchandiser för en optikkedja vilket har gett henne en möjlighet att utveckla sin kreativa sida. Ajla trivs bäst i att arbeta med problemlösning och ser fram emot att visa sina färdigheter från Academys utbildning.

Zmarta Group
Svep

Malmö Academy C#.NET

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Nu kan du lära dig programmering på 12 veckor i Malmö. Academys intensivutbildning i C#.NET ger dig rätt verktyg för att byta karriär i sommar och börja jobba som IT-konsult i Skåne efter examen. Gillar du problemlösning och är nyfiken på IT-branschen så har du hittat rätt.

Lämna din ansökan senast:

2018-05-09

Examen:

Start:

2018-09-14

2018-06-11

Utbildningsuppehåll v. 30-31

Om utbildningen

Lär dig att programmera och utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Det ständigt utvecklade ramverket C# och plattformen .NET blir mer och mer kraftfullt, liksom behoven från företag i Skåne efter denna kompetens. Med Academys Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken och bli IT-konsult på bara 12 veckor.

Utbildningsinnehåll

• Objektorienterad programmering

• Introduktion till programmering i C#.NET

• ASP.NET

• SQL Server 2014

• Visual Studio 2015

• Användarvänlig design (UX)

• Agila metoder (SCRUM)

• Introduktion till webbutveckling inklusive HTML, JavaScript och CSS

Så fungerar antagningen

Vi söker dig som är nyfiken på IT-branschen, har en logisk problemlösningsförmåga och är redo att byta karriär under en intensiv 12 veckorsperiod. Academy är öppen för alla över 18 år att söka oavsett tidigare bakgrund. Motivation och drivkraft är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som blir antagna. Vi söker kandidater som är motiverade och ambitiösa och har förmågan att snabbt ta till sig kunskap.

Vår rekryteringsprocess fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor, gör testen här. Jobbannonsen i sin helhet hittar på hos Academic Work.

Utbildningen bedrivs i Malmö på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning

Att lära sig webbutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett nytt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du ha rätt verktyg för att starta din nya karriär som junior IT-konsult, ett stort nätverk inom branschen och även din egen portfolio att visa framtida arbetsgivare. Utbildningen sker i Malmö på Media Evolution City.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en garanterad tillsvidareanställning som IT-konsult med uppdrag via Academic Work.

Placering i Skåne

Samtliga deltagare som tar examen från utbildningen garanteras en tillsvidareanställning som IT-konsult via Academic Work i Malmö med uppdrag i Skåne. Vissa av platserna på programmet är redan förbokade av företag som på förhand visat intresse för att ta emot konsulter efter utbildningen. De presenteras nedan och du kan anmäla intresse för att jobba på respektive företag i sista steget i ansökningsprocessen.

Våra samarbetspartners

Zmarta Group

Zmarta är ett bolag med mer än 17 års erfarenhet av låneförmedling. Zmartas vision är att vara ”the Money Helper” och erbjuder sina kunder jämförelser av lån, försäkringar, kreditkort och sparande online. På Zmarta pågår en spännande resa i digitaliseringens tecken och man behöver nu utöka sitt utvecklarteam i Ängelholm med två platser för Academy konsulter. 

Utvecklarteamen jobbar nära produktägarna, för att tillsammans utveckla och skapa digitala lösningar för bästa funktionalitet och upplevelse för kunden. Som ny systemutvecklare på Zmarta erbjuds du en grundlig onboarding, kompetensutbyte med seniora kollegor och närhet till dina ledare. 

Svep

Hos Svep i Lund sitter ett gäng teknikintresserade utvecklare i en vacker sekelskiftesbyggnad med ljusa kontorslokaler. Stämningen bland kollegorna är lugn och familjär och varje morgon kl. 9.30 samlas man för att äta frukost för att få en bra start på arbetsdagen. På Svep jobbar sammanlagt femtio personer och förutom utvecklare finns även projektledare, en administration/ekonomiavdelning och ledningen. Det är en platt organisation där du får vara med och påverka och det är nära till beslut. 

Som junior systemutvecklare hos Svep kommer du att tillsammans med dina kollegor utveckla mjukvara i elektronikprodukter för Sveps kunder. Du kommer att utveckla mjukvara till bland annat cloudtjänster, säkerhetslarm, hörlurar och smart watches. Hos Svep arbetar du löpande i olika projekt där öppenhet och kunskapsdelning är en självklarhet. Eftersom du kommer in som junior systemutvecklare är detta en stor fördel då du har möjlighet att lära dig otroligt mycket av den kompetens som dina kollegor besitter.

Om C#.NET

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Maria PresitsC#.NET VT18
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
Viktor KarlssonC#.NET VT16
Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
Jonas ErikssonC#.NET VT16