Konsulter från 

Java VT17

Max Kvissberg

Stockholm

Max är en kreativ problemlösare som går igång på nya idéer och drivs av sin nyfikenhet. Max har med sig en lång erfarenhet av arbete som pedagog, både som ämneslärare och som speciallärare i matematik och NO. Han har studerat fysik, matematik och matematisk statistik på Stockholms Universitet och jobbade där med många olika digitala tekniker, bland andra Mathematica, COMSOL, Python, R och MATLAB. Max ser Academy och rollen som konsult som en perfekt kompromiss mellan användarbeteendet och tekniken.

Meridjaan Lysmar

Stockholm

Meridjaan har flera års erfarenhet inom sälj på blandannat Spotify och Hitta.se vilket har ställt höga krav på kundfokus och att skapa långsiktiga kundrelationer. Hennes målmedvetenhet har följt med sedan barnsben då hon som tonåring tävlingsdansat på elitnivå. Meridjaan, som är framåtsträvande och som ständigt vill utmanas valde IT-branschen för att den har goda framtidsutsikter och möjligheter att både utvecklas, lära sig nya saker och nischa sig rejält. Att komma ut som junior programmerare och arbeta som IT-konsult är ett riktigt bra första steg in i IT-världen.

Gustav Bergsten

Stockholm

Gustav har en ingenjörsexamen från JTH inom Industriell organisation och ekonomi med inriktning logistik och ledning. Han har erfarenheter från många stora företag och har jobbat administrativt mot kunder över hela världen. Han har även erfarenhet och goda kunskaper inom försäljning vilket vässat hans kommunikativa förmåga. Gustav är en problemlösare som brinner för utveckling och har ett stort IT intresse. På sin fritid har han studerat webbdesign och programmerat lite i Python. Gustav är nu redo att utöka sina kompetenser och satsa på en karriär som IT konsult inom systemutveckling.

Kristoffer Schmidt

StockholmLinköping

Kristoffer är utbildad civilekonom och vill med hjälp av Academy utveckla sitt stora intresse för IT och systemutveckling. Som person är han samlad och hela tiden nyfiken på att lära sig, både privat och professionellt. Kristoffer är väldigt lösningsorienterad och ser gärna helheten för att förstå hur olika situationer och processer hänger ihop. Med en bakgrund som arbetsledare är han heller inte rädd för att ta ansvar eller att arbeta i projekt. Academy blir ett perfekt steg in i IT världen!

Maximilian-Albin Ekström

Stockholm

Maximilian-Albin har sedan barnsben varit mycket intresserad av teknik. Hobbyn fick länge ligga och sjuda under ytan då så mycket tid gick åt till körsången. Max har i drygt femton år sjungit i olika körer på hög nivå. Kunskapstörsten efter IT och programmering kokade dock över och han påbörjade Stockholms Universitets kandidatprogram datorspelsutveckling med inriktning konstruktion. Under utbildningen växte hans intresse för just programmering och i hopp om att få släcka kunskapstörsten, arbeta i ett högre tempo och anta större utmaningar, sökte han sig till Academy för att i nästa led se fram emot en karriär som IT-konsult.

Moa Mackegård

Stockholm

Moa har en civilingenjörsexamen inom Energisystem från Uppsala Universitet. En kurs i Java väckte hennes intresse för IT och hon började aktivt söka mer kunskap om webbutveckling och programmering. Academys program blev en fantastisk möjlighet för Moa att få bredda sin kompetens och få jobba med ett av hennes stora intressen. Moa drivs av en ständig lust till att lära, utvecklas och utmana sig själv. Hon har tidigare jobbat en del med design och lockas av den kreativa frihet och de oändliga möjligheter rollen som systemutvecklare innebär.

Nadia Mefroum

Stockholm

Efter flera års erfarenhet från försäljning- och rekryteringsbranschen startade Nadia upp en innovativ plattform för sponsorer. Under åren som egenföretagare var hon ständigt i kontakt med olika människor inom media/IT och har på så sätt utvecklat sin kommunikativa sida och ett skarpt affärstänk. Nadia sökte till Academy då hon själv såg bristerna inom IT på marknaden och ser nu fram emot en framtid inom branschen som konsult.

Sandra Kjellström

Stockholm

Sandra är den gladlynta Lidingöbon vars grundtrygghet gör henne till en förtroendeingivande och stabil person. Hennes främsta kvaliteter är att hon är disciplinerad, välorganiserad och målmedveten. Sandra har en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala Universitet. Hon har jobbat med TV- produktion på SVT, Strix och Baluba, inom PR, ekonomi, försäljning och serviceyrken. Sandra är samarbetsvillig och en uppskattad teamkollega. Nyfiket ger hon sig nu in i IT-branschen där hon vet att de roliga och utmanande jobben finns.

Danijel Buljat

StockholmMalmö

Danijel har sedan barnsben haft IT-intresset med sig och efter civilingenjörsexamen inom maskinteknik, med inriktning mot logistik, bestämde han sig för att satsa helhjärtat på IT. Under examensarbetet fattade han tycke för det variationsrika arbete som det innebär att vara konsult och Academy lät honom förena sin passion för IT med önskan om att jobba som IT-konsult. Danijel ser stora möjligheter till personlig utveckling i branschen och tror att Academy kommer att spela en nyckelroll för den framtida karriären.

Matilda Bergman

Stockholm

Matilda har ett öga för allt som är vackert och hon uppskattar att arbeta kreativt. Hon har en bred erfarenhet från servicerelaterade yrken och har arbetat både som administratör och i butik. Matilda har tidigare läst tekniskt basår på KTH och därefter tagit en kandidatexamen innehållande psykologi samt arbetskunskap och management. Hennes bakgrund kombinerat med kompetensen från Academy gör Matilda till värdefull pusselbit till vilket team som helst.

Simon Bodsten

StockholmLinköping

Simon har tidigare arbetat inom IT, senast som projektledare och dessförinnan som konsult med bland annat CRM system, förvaltning av system och applikationer samt databasadministration. Simon är en generalist som nu tar ett steg för att specialisera sig och jobba mer renodlat med systemutveckling. Simon önskar nu kombinera sina tidigare erfarenheter med nya kunskaper inom Java och programmering i rollen som IT konsult.

Markus Takalo

StockholmGöteborg

Markus har en filosofisk kandidat inom informatik inriktad mot användardriven interaktionsdesign samt en magister i IT-management. Under studierna fastnade han för utveckling och fortsatte att på egen hand utöka sina kunskaper inom JavaScript, HTML, CSS och Python. Markus trivs bäst i situationer där han kan hjälpa andra och samtidigt utveckla sina egna kunskaper.

Johan Yngwe

Stockholm

Med en kandidatexamen inom ekonomi, samt arbetslivserfarenhet från ekonomiavdelningar kan Johan erbjuda ett annorlunda perspektiv inom systemutveckling. Detta eftersom han har suttit på användarsidan av flera affärssystem, och vet vilka problem och önskemål som just ekonomer upplever på arbetsplatsen. Denna kombination av hans tidigare erfarenheter och Academys utbildning gör att Johan kan tillföra mycket som IT konsult. Då intresset för IT alltid funnits där var det ett naturligt beslut att ta rollen som IT konsult och utbilda sig via Academy.

Niklas Preiholt

Stockholm

Niklas har en kandidat i psykologi som har lett till anställningar inom HR, marknadsanpassning och socialt arbete både offentligt och privat. Under sina anställningar kom Niklas i kontakt med olika datasystem och ville ofta förstå mer kring hur dessa fungerade. Intresset för IT kommer från tidigare där Niklas byggt sina egna datorer och varit den på arbetsplatser med mest IT-kompetens. Med utbildningen från Academy i ryggen ger sig Niklas in i IT-världen på riktigt och ser fram emot att få bygga användarvänliga system.

Robin Cox

StockholmSkellefteå

Robin som brinner för den skapande processen har en kandidatexamen inom mediedesign från Luleå Tekniska Universitetet. Han har tidigare arbetat inom webbranschen både som anställd och som egenföretagare. Då han drev sin webbyrå, ansvarade han för hela processen från initial kundkontakt till leverans och efterföljande kundvård. I detta ingick både webbdesign och programmering. Detta helhetsperspektiv innebär att han lätt kan sätta sig in i de olika parternas situation vid olika projekt, vilket tillsammans med att han är väldigt social, underlättar för ett gott samarbete med både kollegor och kunder.

Patrik Englund

Stockholm

Patrik har mångårig erfarenhet som webbredaktör och web master. Han har ansvarat för det löpande arbetet med att publicera i, bygga och utveckla olika företag och organisationers webbplatser och digitala kanaler. Den tekniska biten av IT och programmering har alltid intresserat Patrik. Därför har han studerat webbutveckling på Högskolan Väst där han fick lära sig HTML5, CSS, JavaScript, PHP och SQL. För att lära sig mer om programmering och för att utvecklas som IT-konsult har Patrik valt Academy som han tror är rätt väg för att ta sin karriär till nästa steg.

Java VT17

Java är ett av världens mest använda programmeringspråk och finns i allt från spel på mobilen, i superdatorer till stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring. Det är objektorienterat och plattformsoberoende vilket gör att många företag använder det för olika typer av mjukvarusystem. Java marknadsförs som snabbt, säkert och tillförlitligt.

Lämna din ansökan senast:

2016-11-27

Examen:

Start:

2017-04-07

2017-01-16

Utbildningens innehåll i korthet:

 • Hur du sätter upp din egna utvecklingsmiljö
 • Versionshantering med Git och GitHub
 • Introduktion till programmering i Java
 • Datastrukturer och algoritmer
 • Objektorienterad programmering (OOP)
 • JVM och Java-plattformen
 • Introduktion tilll Databaser och SQL samt kopplingen till Java
 • Introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS

Om utbildningen

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera och på vår Academy varvar vi teori och praktik. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga elever, både som individer och i grupp. 

Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. 

I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare. Utbildningen bedrivs på svenska det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla elever som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Övrig information:

Huvudlärare - Andreas Olsson
Assisterande lärare — Usman Rajab
Antal deltagare — 22

Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
C#.NET VT16Viktor Karlsson
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
C#.NET VT18Maria Presits
Vilket gäng, vilka fantastiska människor! Med grymma lärare, stöttande klasskamrater och härliga Academy så klarade vi 12 veckor. Trodde inte att man kunde lära sig så mycket på så kort tid. Jag skulle rekommendera alla som är intresserade av IT-branschen att göra den här resan.
Java HT17Anna Taliveer
Klicka på kartan för att aktivera den   

Java VT17

Sista ansökningsdag: 
2016-11-27
Java är ett av världens mest använda programmeringspråk och finns i allt från spel på mobilen, i superdatorer till stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring. Det är objektorienterat och plattformsoberoende vilket gör att många företag använder det för olika typer av mjukvarusystem. Java marknadsförs som snabbt, säkert och tillförlitligt.

Utbildningens innehåll i korthet:

 • Hur du sätter upp din egna utvecklingsmiljö
 • Versionshantering med Git och GitHub
 • Introduktion till programmering i Java
 • Datastrukturer och algoritmer
 • Objektorienterad programmering (OOP)
 • JVM och Java-plattformen
 • Introduktion tilll Databaser och SQL samt kopplingen till Java
 • Introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS

Om utbildningen

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera och på vår Academy varvar vi teori och praktik. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga elever, både som individer och i grupp. 

Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. 

I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare. Utbildningen bedrivs på svenska det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla elever som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt motivation är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen.

Vi söker dig med förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap. Rätt kandidat kan uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund.

Utbildningsperiod:

2017-01-16
 — 
2017-04-07

Övrig information:

Huvudlärare - Andreas Olsson
Assisterande lärare — Usman Rajab
Antal deltagare — 22

Klassens konsulter

Matilda Bergman

Stockholm

Matilda har ett öga för allt som är vackert och hon uppskattar att arbeta kreativt. Hon har en bred erfarenhet från servicerelaterade yrken och har arbetat både som administratör och i butik. Matilda har tidigare läst tekniskt basår på KTH och därefter tagit en kandidatexamen innehållande psykologi samt arbetskunskap och management. Hennes bakgrund kombinerat med kompetensen från Academy gör Matilda till värdefull pusselbit till vilket team som helst.

Simon Bodsten

StockholmLinköping

Simon har tidigare arbetat inom IT, senast som projektledare och dessförinnan som konsult med bland annat CRM system, förvaltning av system och applikationer samt databasadministration. Simon är en generalist som nu tar ett steg för att specialisera sig och jobba mer renodlat med systemutveckling. Simon önskar nu kombinera sina tidigare erfarenheter med nya kunskaper inom Java och programmering i rollen som IT konsult.

Robin Cox

StockholmSkellefteå

Robin som brinner för den skapande processen har en kandidatexamen inom mediedesign från Luleå Tekniska Universitetet. Han har tidigare arbetat inom webbranschen både som anställd och som egenföretagare. Då han drev sin webbyrå, ansvarade han för hela processen från initial kundkontakt till leverans och efterföljande kundvård. I detta ingick både webbdesign och programmering. Detta helhetsperspektiv innebär att han lätt kan sätta sig in i de olika parternas situation vid olika projekt, vilket tillsammans med att han är väldigt social, underlättar för ett gott samarbete med både kollegor och kunder.

Meridjaan Lysmar

Stockholm

Meridjaan har flera års erfarenhet inom sälj på blandannat Spotify och Hitta.se vilket har ställt höga krav på kundfokus och att skapa långsiktiga kundrelationer. Hennes målmedvetenhet har följt med sedan barnsben då hon som tonåring tävlingsdansat på elitnivå. Meridjaan, som är framåtsträvande och som ständigt vill utmanas valde IT-branschen för att den har goda framtidsutsikter och möjligheter att både utvecklas, lära sig nya saker och nischa sig rejält. Att komma ut som junior programmerare och arbeta som IT-konsult är ett riktigt bra första steg in i IT-världen.

Maximilian-Albin Ekström

Stockholm

Maximilian-Albin har sedan barnsben varit mycket intresserad av teknik. Hobbyn fick länge ligga och sjuda under ytan då så mycket tid gick åt till körsången. Max har i drygt femton år sjungit i olika körer på hög nivå. Kunskapstörsten efter IT och programmering kokade dock över och han påbörjade Stockholms Universitets kandidatprogram datorspelsutveckling med inriktning konstruktion. Under utbildningen växte hans intresse för just programmering och i hopp om att få släcka kunskapstörsten, arbeta i ett högre tempo och anta större utmaningar, sökte han sig till Academy för att i nästa led se fram emot en karriär som IT-konsult.

Markus Takalo

StockholmGöteborg

Markus har en filosofisk kandidat inom informatik inriktad mot användardriven interaktionsdesign samt en magister i IT-management. Under studierna fastnade han för utveckling och fortsatte att på egen hand utöka sina kunskaper inom JavaScript, HTML, CSS och Python. Markus trivs bäst i situationer där han kan hjälpa andra och samtidigt utveckla sina egna kunskaper.

Moa Mackegård

Stockholm

Moa har en civilingenjörsexamen inom Energisystem från Uppsala Universitet. En kurs i Java väckte hennes intresse för IT och hon började aktivt söka mer kunskap om webbutveckling och programmering. Academys program blev en fantastisk möjlighet för Moa att få bredda sin kompetens och få jobba med ett av hennes stora intressen. Moa drivs av en ständig lust till att lära, utvecklas och utmana sig själv. Hon har tidigare jobbat en del med design och lockas av den kreativa frihet och de oändliga möjligheter rollen som systemutvecklare innebär.

Patrik Englund

Stockholm

Patrik har mångårig erfarenhet som webbredaktör och web master. Han har ansvarat för det löpande arbetet med att publicera i, bygga och utveckla olika företag och organisationers webbplatser och digitala kanaler. Den tekniska biten av IT och programmering har alltid intresserat Patrik. Därför har han studerat webbutveckling på Högskolan Väst där han fick lära sig HTML5, CSS, JavaScript, PHP och SQL. För att lära sig mer om programmering och för att utvecklas som IT-konsult har Patrik valt Academy som han tror är rätt väg för att ta sin karriär till nästa steg.

Johan Yngwe

Stockholm

Med en kandidatexamen inom ekonomi, samt arbetslivserfarenhet från ekonomiavdelningar kan Johan erbjuda ett annorlunda perspektiv inom systemutveckling. Detta eftersom han har suttit på användarsidan av flera affärssystem, och vet vilka problem och önskemål som just ekonomer upplever på arbetsplatsen. Denna kombination av hans tidigare erfarenheter och Academys utbildning gör att Johan kan tillföra mycket som IT konsult. Då intresset för IT alltid funnits där var det ett naturligt beslut att ta rollen som IT konsult och utbilda sig via Academy.

Sandra Kjellström

Stockholm

Sandra är den gladlynta Lidingöbon vars grundtrygghet gör henne till en förtroendeingivande och stabil person. Hennes främsta kvaliteter är att hon är disciplinerad, välorganiserad och målmedveten. Sandra har en kandidatexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala Universitet. Hon har jobbat med TV- produktion på SVT, Strix och Baluba, inom PR, ekonomi, försäljning och serviceyrken. Sandra är samarbetsvillig och en uppskattad teamkollega. Nyfiket ger hon sig nu in i IT-branschen där hon vet att de roliga och utmanande jobben finns.

Max Kvissberg

Stockholm

Max är en kreativ problemlösare som går igång på nya idéer och drivs av sin nyfikenhet. Max har med sig en lång erfarenhet av arbete som pedagog, både som ämneslärare och som speciallärare i matematik och NO. Han har studerat fysik, matematik och matematisk statistik på Stockholms Universitet och jobbade där med många olika digitala tekniker, bland andra Mathematica, COMSOL, Python, R och MATLAB. Max ser Academy och rollen som konsult som en perfekt kompromiss mellan användarbeteendet och tekniken.

Gustav Bergsten

Stockholm

Gustav har en ingenjörsexamen från JTH inom Industriell organisation och ekonomi med inriktning logistik och ledning. Han har erfarenheter från många stora företag och har jobbat administrativt mot kunder över hela världen. Han har även erfarenhet och goda kunskaper inom försäljning vilket vässat hans kommunikativa förmåga. Gustav är en problemlösare som brinner för utveckling och har ett stort IT intresse. På sin fritid har han studerat webbdesign och programmerat lite i Python. Gustav är nu redo att utöka sina kompetenser och satsa på en karriär som IT konsult inom systemutveckling.

Nadia Mefroum

Stockholm

Efter flera års erfarenhet från försäljning- och rekryteringsbranschen startade Nadia upp en innovativ plattform för sponsorer. Under åren som egenföretagare var hon ständigt i kontakt med olika människor inom media/IT och har på så sätt utvecklat sin kommunikativa sida och ett skarpt affärstänk. Nadia sökte till Academy då hon själv såg bristerna inom IT på marknaden och ser nu fram emot en framtid inom branschen som konsult.

Danijel Buljat

StockholmMalmö

Danijel har sedan barnsben haft IT-intresset med sig och efter civilingenjörsexamen inom maskinteknik, med inriktning mot logistik, bestämde han sig för att satsa helhjärtat på IT. Under examensarbetet fattade han tycke för det variationsrika arbete som det innebär att vara konsult och Academy lät honom förena sin passion för IT med önskan om att jobba som IT-konsult. Danijel ser stora möjligheter till personlig utveckling i branschen och tror att Academy kommer att spela en nyckelroll för den framtida karriären.

Niklas Preiholt

Stockholm

Niklas har en kandidat i psykologi som har lett till anställningar inom HR, marknadsanpassning och socialt arbete både offentligt och privat. Under sina anställningar kom Niklas i kontakt med olika datasystem och ville ofta förstå mer kring hur dessa fungerade. Intresset för IT kommer från tidigare där Niklas byggt sina egna datorer och varit den på arbetsplatser med mest IT-kompetens. Med utbildningen från Academy i ryggen ger sig Niklas in i IT-världen på riktigt och ser fram emot att få bygga användarvänliga system.

Kristoffer Schmidt

StockholmLinköping

Kristoffer är utbildad civilekonom och vill med hjälp av Academy utveckla sitt stora intresse för IT och systemutveckling. Som person är han samlad och hela tiden nyfiken på att lära sig, både privat och professionellt. Kristoffer är väldigt lösningsorienterad och ser gärna helheten för att förstå hur olika situationer och processer hänger ihop. Med en bakgrund som arbetsledare är han heller inte rädd för att ta ansvar eller att arbeta i projekt. Academy blir ett perfekt steg in i IT världen!

vägen till Academy

Följ vägen mot att bli konsult via Academy - steg för steg.
1
Logiskt, NUMERISKT OCH VERBALT TEST
Vi mäter din kognitiva och analytiska förmåga.
2
Skicka in CV och motivationsbrev
Matchar du profilen vi söker? Din motivering väger tungt i detta steg!
3
Telefonintervju
Vi stämmer av med dig kring praktiska detaljer
4
Motivations- och Personlighets­bedömning
Vi är nyfikna på hur du fungerar och vad som driver dig i arbetslivet.
5
Djupintervju och referenstagning
Du träffar en av våra rekryterare
6
Grattis!
Du har säkrat en plats på Academy

SÅ TYCKER VÅRA KONSULTER

Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
C#.NET VT18Maria Presits
IT-branschen är en sådan framtidsbransch så det känns fantastiskt att få möjligheten att ha fått in en fot och börjat programmera. Utbildningen är ju bara tre månader lång, så det ska bli häftigt att komma ut på andra sidan som en grym programmerare.
C#.NET HT15Frida Lindquist
Klicka på kartan för att aktivera den   

Läs mer

Accelerated Learning

Accelerated Learning är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på högt tempo, aktivitetsbaserat lärande, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Med dessa komponenter skapar vi engagerade deltagare med en brant utvecklingskurva, och eftertraktad kompetens.

Läs meR

En språngbräda in i programmeringens värld

Nu har du som vill jobba i Göteborg fler möjligheter än någonsin att byta karriär och bli en efterfrågad IT-konsult på 12 veckor! Innan Academy gjorde Ida Ahlström lite av varje, som hon beskriver det själv, men jobbar sedan en tid tillbaka som utvecklare på Collector Bank. Vill du göra samma resa som Ida? Missa inte chansen att söka till höstens Academy program!

Läs artikeln

Vanliga frågor om utbildningen

Jag har gjort testerna i en annan omgång, måste jag göra dem igen?
Får man göra om urvalstestet?
Varför börjar ni rekryteringsprocessen med tester?
se svaren