Konsulter från 

Java sommar17

Axel Lindholm

Stockholm

Axel är en kreativ problemlösare med ett kundfokuserat mindset. Hans bakgrund som entreprenör har gett honom goda förutsättningar att bli en driven och pålitlig teammedlem. Han har god erfarenhet av att jobba i projektform samt att leverera mervärde för en uppdragsgivare. Axel har alltid haft ett stort intresse för programmering och IT och sökte sig till Academy för att vidareutveckla detta ytterligare.

Jeanette Norin

Stockholm

Jeanette är väldigt nyfiken, kreativ och drivs av att hela tiden få utvecklas. Hon har en bakgrund med högskolestudier inom Informationsarkitektur, där hon lärde sig mycket om användbarhet och UX-design, främst applicerat mot webbutveckling. Ett stort intresse för webben har alltid funnits, men under högskoletiden väcktes även lusten att programmera. Hon ser programmering som både kreativt stimulerande och intellektuellt utmanande. IT är en bransch i ständig framåtrörelse där det alltid kommer finns möjlighet att lära sig något nytt, något som perfekt matchar hennes driv.

Sophia Olsson

Stockholm

Sophia har sedan tidigare ett brett utbud av erfarenheter inom många olika branscher. En gemensam nämnare för dessa uppdrag är fokus på kund samt mätbara prestationer. Genom erfarenheten från sälj samt säkerhetsbranschen har Sophia lärt sig se kundernas behov och möta dessa på ett professionellt sätt. Vidare har Sophia suttit i planeringsgrupper för event, som huvudansvarig för dessa har hon ytterligare behövt finslipa sina egenskaper i beslutsfattande men även lärt sig vikten av uppföljning av delegerade uppdrag. Något som Sophias tidigare erfarenheter har krävt är noggrannhet på detaljnivå, hon har lärt sig att prioritera och agera proaktivt. Vidare är hon en lojal och driven person, hon finner ära i ärlighet och hårt arbete i sitt privata liv och detta är givetvis något hon tar med sig till arbetsplatsen också.

Martin Prevorsek

StockholmStockholm

Martin är en driven problemlösare som jobbar bra i grupp. Han är effektiv, lojal och trivs med nya utmaningar. Med erfarenhet inom service har han en god förmåga att läsa och tillfredsställa kundens behov. Martin har länge haft ett intresse för IT och programmering och via Academy ser han fram emot en karriär som IT-konsult.

Timon Sarakinis

StockholmGöteborg

Timon har tidigare studerat på KTH och tar med sig en masterexamen inom biomedicinsk fysik. Efter sina studier arbetade han med medicinteknik som serviceingenjör vilket kort efter anställning utökades till kundansvarig för kunder inom blodtransfusion runtom i Sverige. Timon har alltid velat arbeta mer mot IT vilket har lett till att han nu söker nya utmaningar inom IT-branschen. Han gillar problemlösning och är van att arbeta metodiskt samt kommunicera med kunder på ett trevligt och professionellt sätt. Med sin teoretiska bakgrund och sin sociala kompetens passar Timons profil utmärkt för ett uppdrag där det krävs en betydande teknisk bakgrund samt ett serviceinriktat tankesätt.

Ina Jensen

Stockholm

Ina är positiv, nyfiken och kreativ med många års erfarenhet av direkt kundbemötande och högt tempo. Hon har bland annat arbetat inom detaljhandel, market research och digital sales. Hon har en förkärlek för organisation och ledarskap och har även haft projektledande ansvar i flera av sina tidigare roller. Intresset för programmering har funnits latent sedan tonåren, men väcktes till liv under hennes tid som digital sales manager, då hon fick ta lite i HTML och CSS och insåg att hon hittat den perfekta kombinationen av kreativt skapande och analytisk problemlösning. En kombination som speglar Ina som person, och som hon ser fram emot att få applicera på sin framtida karriär som IT-konsult.

Adam Berntsson

StockholmMalmö

Adam har en bakgrund inom utveckling av processer och ledningssystem. Hans senaste roll som digitaliseringsansvarig väckte intresset för programmering. Med sin kreativitet samt sitt öga för design och funktionalitet tror Adam att hans tidigare livserfarenheter kombinerat med Academys koncept kan ge intressanta resultat. Adam är examinerad i Business Management samt Marketing efter sina studier i USA.

Farkhoud Kholbutayev

Stockholm

Farkhod har en Mastersexamen inom ekonomi och finans från Charles Universitet i Prag. Han har stort intresse för programmering och har jobbat som riskanalytiker för General Electric Money Bank. Han arbetade med integrationen av Bloombergdata i bankens riskberäkningsmodeller och har stor erfarenhet av finansbranschen. Som person är Farkhod fokuserad, målorienterad och erhåller en god arbetsetik. Dessa egenskaper underhåller hans driv för att tackla nya problem och uppnå nya mål. Med Accelerated Learning är Farkhod säker på att han kommer utveckla applikationer och lösningar som kommer underlätta finansbranschens svåraste utmaningar.

Sebastian Schelin

Stockholm

Sebastian utvecklade flera olika kunskaper under sin tid som produktionsansvarig på Atlanticfilm AB. Där var han spindeln i nätet mellan produktion och ledning. Sebastian hade löpande kontakt med leverantörer och filmbolag världen över. Han byggde upp hela produktionsflödet samt arbetsstrukturen och ett välfungerande back-up system. Sebastian höll i förhandlingar och slöt avtal med olika leverantörer. Han ansvarade för att leverera material till olika media typer och skapande av DVD samt BD. Här lärde sig även Sebastian att arbeta i ett högt tempo med flera projekt parallellt. Tack var sin problemlösningsförmåga och struktur löste han sina uppgifter mycket väl. Under tidigare tjänster har Sebastian ofta haft en ansvarsroll och en stor vikt på service. Sebastian är väldigt lättlärd och har en hög datorprogramkunskap och han vill nu omsätta sina kompetenser i IT-branschen.

Joakim Johnsson

Stockholm

Joakim är utbildad inom konst och grafisk formgivning, men kommer närmast från den tunga stålindustrin där han arbetat som processoperatör och kranförare sedan 2006. Han har utvecklat hemsidor och arbetat med grafisk design på sin fritid i över 20 år och ser fram emot att konstant uppdatera och utöka sina kunskaper inom front- och backend. Joakim är en noggrann och kreativ problemlösare som drivs av minimalistisk design och en vetenskaplig approach på livet.

Michael Kulekci

Stockholm

Michael är en utbildad ekonom med en examen i International Business Management från Mälardalens högskola i Västerås. Han har tidigare bott och arbetat i London som rekryterare inom IT- och finansbranschen, men han har också studerat utomlands på gymnasienivå i Istanbul. Han har god erfarenhet av att jobba under hård press och dynamiska förhållanden och samtidigt hålla huvudet kallt. Ett starkt intresse inom IT fick honom att ändra riktning och Academy gav honom chansen han väntat på. Med hjälp av god kunskap inom IT och sin tidigare erfarenhet inom försäljning kommer Michael bli en vass IT konsult.

Marcus Karlsson

Stockholm

Marcus har utbildning inom spelprogrammering och har arbetslivserfarenhet av systemutveckling. Marcus är mycket ambitiös som person och har som mål att avsluta sin kandidatexamen i systemutveckling på Uppsala universitet hösten 2017 parallellt med att han börjar sin nya karriär som IT-konsult. Han har studerat det koreanska språket i Sydkorea och jobbade då även som organisatör för olika event där han mestadels hade rollen som arbetsledare. Marcus brinner för problemlösning och ser sig i framtiden arbeta i en utvecklande roll i eller utanför Sverige.

Cecilia Mistander

Stockholm

Cecilia är i grunden ekonom med examen inom nationalekonomi och redovisning. Hon har en passion för statistik vilket passar bra ihop med hennes analytiska och problemlösande sida. Hennes långa erfarenhet av kundservice inom flera branscher gör att kundnyttan alltid står i centrum. Hon är enkel att samarbeta med genom sin lyhördhet, tydliga kommunikation och initiativförmåga. För Cecilia var det ett naturligt val att komplettera sin kompetens med IT efter att ha arbetat på ett fintech- bolag. Efter examen från Academy ser hon fram emot att få skapa system med användarvänligheten i fokus.

Niklas Johansson

Stockholm

Niklas har en kandidatexamen i internationell ekonomi från Södertörns högskola. Tidigare har han arbetat som fotbollsspelare och snickare. Ett intresse för IT har alltid funnits i bakgrunden och Niklas hoppas nu kunna kombinera sina tidigare erfarenheter och ett stort driv tillsammans med utbildningen på Academy. Niklas tycker om utmaningar, problemlösning och arbetar gärna i grupp. Han beskrivs som en positiv och glad person som bidrar med bra energi.

Alice Cheng

Stockholm

Alice har en lång erfarenhet inom den offentliga sektorn som beslutsfattare, samordnare, inköpare/upphandlare och arbetsledare. Med ett stort intresse för digital design och entreprenörskap har Alice blivit nominerad på Student Business Challenge. Idag driver hon egna projekt inom grafisk formgivning och har ett stort intresse för utveckling och effektivisering. Som person är Alice driven, ambitiös, positiv och målinriktad. Tillsammans med en bakgrund inom grafisk formgivning utgör Academy en utmärkt grund för hennes fortsatta karriär inom IT-branschen.

David Hedemark

Stockholm

David är en väldigt kreativ och social person med en akademisk bakgrund inom musik och film. David har sedan ung haft en passion för grafisk formgivning och tack vare många år i arbetslivet med tjänster inom grafisk design och digital marknadsföring har han utvecklat en gedigen erfarenhet och kompetens. Nu strävar han efter att kunna kombinera detta med sin nyfunna kärlek till programmering och han ser nu fram emot en framtid inom IT-branschen.

Marcus Borgenstrand

Stockholm

Marcus har tidigare arbetat med försäljning inom mediabranschen med en roll som ställt höga krav på kundfokus och att både skapa samt bibehålla goda kundrelationer. Han har alltid gillat att arbeta mot högt uppsatta mål samt att utveckla sig själv varenda dag. Marcus har sedan barnsben ett stort intresse för IT och ser fram emot att kunna kombinera de kunskaper han har inom IT med de erfarenheter han har inom försäljning och kundfokus i en roll som IT-konsult.

Therése Boija

StockholmSundsvall

Theréses karriär började på IBM i Skottland där hon bland annat arbetade med kundservice och felanmälan, lättare programmering i Java, CSS och JavaScript. Efter hemkomsten till Sundsvall arbetade hon inom kundservice och administration fram till dess att hon tog en kandidatexamen i Kommunikationsvetenskap på Mittuniversitetet. Under studietiden fick Therése möjligheten att arbeta som forskningsassistent. Det var då som tanken på ett eget företag föddes och efter examen drev hon en kommunikationsbyrå i tre år. Nu senast kommer hon från myndighetsvärlden där hon arbetat som handläggare. Therése är en positiv och energifylld person som älskar att utmanas i sitt arbete. Genom Academy känner hon att hon kan ta klivet ut i den spännande och händelserika IT-branschen.

Adis Zelic

StockholmLinköping

Adis har en bakgrund inom ekonomi och även erfarenheter från statlig myndighet som beslutsfattare. Med ett stort intresse för IT och system vill Adis bredda sina kunskaper och karriärmöjligheter i framtiden, vilket gör Academy till en perfekt språngbräda för honom. Som person är Adis driven och målinriktad, i kombination med en vilja att ständigt söka sig till nya utmaningar.

Daniel Khan

Stockholm

Daniel har en bakgrund inom Systemvetenskap från Lunds universitet och har ett stort intresse för IT-världen. Han vill ständigt förbättra sina kunskaper inom teknik, ekonomi och administration för att vara en riktigt duktig IT-konsult. Daniel har jobbat inom olika branscher tidigare och erhåller erfarenheter som bland annat lärare, försäljare, undersökare och industriarbetare. Daniel ser fram emot att spetsa till sina programmeringskunskaper ytterligare och kombinera dessa med sin tidigare utbildning och erfarenheter.

Java sommar17

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Java är ett av världens mest använda programmeringsspråk. Som Java-utvecklare bygger du allt från spel på mobilen till stora affärskritiska system. Detta snabba och säkra språk används inom en rad system, och fler och fler svenska företag behöver IT-konsulter med just Java-kunskaper. Under vårt intensiva 12-veckor program lär du dig förutom programmering även hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Lämna din ansökan senast:

2017-05-15

Examen:

Start:

2017-09-15

2017-06-12

Studieuppehåll v. 30-31

Utbildningens innehåll i korthet:

  • Hur du sätter upp din egna utvecklingsmiljö
  • Versionshantering med Git och GitHub
  • Introduktion till programmering i Java
  • Datastrukturer och algoritmer
  • Objektorienterad programmering (OOP)
  • JVM och Java-plattformen
  • Introduktion till Databaser och SQL samt kopplingen till Java
  • Introduktion till webbutveckling inklusive HTTP, HTML, JavaScript, CSS

Om utbildningen

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare. 

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen. 

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning!

Om programspråket och plattformen

Java är ett av världens mest använda programmeringspråk och finns i allt från spel på mobilen, i superdatorer till stora affärskritiska system inom exempelvis bank och försäkring. Det är objektorienterat och plattformsoberoende vilket gör att många företag använder det för olika typer av mjukvarusystem. Java marknadsförs som snabbt, säkert och tillförlitligt.

Var kan jag jobba?

Efter utbildningen kan du jobba i Stockholm, Göteborg, Malmö, Ängelholm, Linköping, Örebro, Växjö eller Sundsvall. Det väljer du i sista steget i rekryteringsprocessen.

Var studerar jag?

Utbildningen hålls i våra nya fina lokaler i Kista, Stockholm

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
Java
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
C# .NET
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. xsloremLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Introduktion till rollen och byggprocessen
Introduktion
till arbetsplatsens roller, byggprocessen och byggteknik.
vecka 2
Projektledning
och produktionsstyrning
Arbetsplatsbesök,
fortsättning byggteknik samt produktionsstyrning, introduktion till
projektledning.
vecka 3
Ledarskap & kommunikation
Värdegrundsarbete,
DISC kopplat till ledarskap och kommunikation samt KMA –
Arbetsmiljösamordningen.
vecka 4
Projektledning
Planering,
budget, risker och målstyrd värdenytta. Projektplanering i branschen och
introduktion till Excel som verktyg.
vecka 5
Situations
anpassat ledarskap
Ledarskap anpassat till given situation, fortsättning
projektplanering i branschen samt Excel.
vecka 6
Ritningsläsning
Projektledningens
genomförande fas. Arbetsrätt, ritningsläsning och introduktion till BIM.
vecka 7
Entreprenadjuridik
Arbetsplatsbesök
med Case, certifieringskurs i HLR och Heta arbeten. Entreprenadjuridik samt
avtalskunskap och ÄTA.
vecka 8
Kalkylering och anbud
Projektledningens
möten och kommunikation, kalkylering och anbud, arbetsplatsbesök med Case samt introduktion till miljö och hållbarhet i branschen.
vecka 9
Bas P och Bas U
Affärsförståelse,
försäljning och nätverk. Fortsättning miljö och hållbarhet samt grundkurs i Bas P och Bas U.
vecka 10
Självledarskap och svåra samtal
Självledarskap
och svåra samtal, projektverktyg och överlämning samt teamts utveckling.
vecka 11
arbetsplatsbesök samt avslutning av projekt
Arbetsplatsbesök
med tillhörande case, avsluta projekt excel samt introduktion till
examensprojekt.
vecka 12
Examensprojekt
Självständiga
examensprojekt samt examenspresentationer.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
c++
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
it
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
JS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Finance
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Projektledare inom bygg- och industribranschen
Introduktion
till arbetsplatsens roller, byggprocessen och byggteknik.
vecka 2
Projektledning och produktionsstyrning
Arbetsplatsbesök, fortsättning byggteknik samt
produktionsstyrning, introduktion till projektledning.
vecka 3
Ledarskap & kommunikation
Värdegrundsarbete,
DISC kopplat till ledarskap och kommunikation samt KMA –
Arbetsmiljösamordningen.
vecka 4
Projektledning
Planering, budget, risker och målstyrd värdenytta. Projektplanering i branschen och introduktion till Excel som verktyg.
vecka 5
Situations anpassat ledarskap
Ledarskap anpassat till given situation, fortsättning projektplanering i branschen samt Excel.
vecka 6
Ritningsläsning
Projektledningens genomförande fas. Arbetsrätt, ritningsläsning
och introduktion till BIM.
vecka 7
Entreprenadjuridik
Arbetsplatsbesök
med Case, certifieringskurs i HLR och Heta arbeten. Entreprenadjuridik samt
avtalskunskap och ÄTA.
vecka 8
Kalkylering och anbud
Projektledningens
möten och kommunikation, kalkylering och anbud, arbetsplatsbesök med Case samt introduktion till miljö och hållbarhet i branschen.
vecka 9
Bas P och Bas U
Affärsförståelse,
försäljning och nätverk. Fortsättning miljö och hållbarhet samt grundkurs i Bas P och Bas U.
vecka 10
Självledarskap och svåra samtal
Självledarskap och svåra samtal, projektverktyg och överlämning samt teamts utveckling.
vecka 11
arbetsplatsbesök
samt avslutning av projekt
Arbetsplatsbesök med tillhörande case, avsluta projekt excel samt introduktion till examensprojekt.
vecka 12
Examensprojekt
Självständiga
examensprojekt samt examenspresentationer.
Jag valde att byta inriktning till en branch jag knappt hade några förkunskaper inom, men fick jobb direkt efter Academy. Nu har jag jobbat som utvecklare i några månader och inte ångrat mitt beslut en dag. Det är så roligt! Trots att utbildningen var kort, fick jag en användbar grund att bygga vidare på. Att jobba inom IT ger dig oändliga möjligheter, du måste bara se till att aldrig sluta lära.
Moa MackegårdJava VT17
Vilket gäng, vilka fantastiska människor! Med grymma lärare, stöttande klasskamrater och härliga Academy så klarade vi 12 veckor. Trodde inte att man kunde lära sig så mycket på så kort tid. Jag skulle rekommendera alla som är intresserade av IT-branschen att göra den här resan.
Anna TaliveerJava HT17
Jag är glad att det finns den här möjligheten att byta karriär på bara 12 veckor. Jag har redan gått en lång utbildning och jobbat, men ville gärna ändra inriktning till systemutveckling. Alla som kommer in på Academy är motiverade och nyfikna och det gör att stämningen på utbildningen blir väldigt god.
Marie BackmanJava HT17