Gör testet

Konsulter från 

C#.NET HT15

Linus Berntsson

Stockholm

Linus är från Sölvesborg och har studerat nätverks- och serverteknik i Jönköping. Idag arbetar Linus med servrar, nätverk och support. Han försöker också få fram smidiga IT-lösningar hemma och vill nu bredda sig och få in utvecklingsbiten för att ge sig själv ännu bättre möjligheter för framtida jobb.

Johan Järvenhag

Stockholm

Färdigutbildad civilingenjör inom design- och produktutveckling med en masterprofil inom industriell ekonomi. Lång erfarenhet av att arbeta i butiker som bland annat ICA och Team Sportia. På Team Sportia hade Johan ett vikariat som butikschef, vilket innebar både ekonomiskt ansvar och personalansvar.

Cecilia Nilsson

StockholmGöteborg

Har arbetat som ansvarig butikschef/säljare och där fått erfarenhet av ledarskap och kundservice. Cecilia har även arbetat som vårdare inom diverse verksamheter, där problemlösning, lyhördhet och teamarbete varit viktiga delar. Hon har läst en kurs i medieteknik, är utbildad samtalsterapeut och har läst ett år på personalvetarprogrammet.

Victoria Bel

Stockholm

Victoria är utbildad frisör och har efter sin studier arbetat en kort tid som just detta. Därefter påbörjade Victoria sin karriär som hälsokostrådgivare och har varit verksam inom detta ett par år. Victoria har alltid haft ett stort intresse för problemlösning och programmering som hon gärna vill vidareutvecklas inom.

Hedvig Schmocker

Stockholm

Hedvig har erfarenhet inom programadministration samt teknisk support och har arbetat med detta både som uthyrd konsult och som företagsanställd. Som utvecklare ligger Hedvigs fokus på C#, JAVA och relationsdatabaser. På tidigare arbetsplatser har hon varit omtyckt för sitt problemlösande fokus och hon har flera gånger förbättrat arbetet på arbetsplatserna, både i stort och smått. Hedvig är en social och kreativ person som tycker om att ta ansvar och utvecklas i sin arbetsroll.

Gustav Fösker

Stockholm

IT-projektledare/konsult och driven egenföretagare med ett intresse för IT sedan unga år som nu vill lära sig mer om rollen som utvecklare. Har tidigare byggt upp och drivit en lyckad e-handelssajt. Har konsultat åt stora företag såsom ATG, BRIO och Teknikföretagen. Utöver det har han även tagit fristående kurser och försöker lära sig allt han möjligen kan på fritiden!

Göran Isacson

Stockholm

Göran har ett stort dataintresse och en utbildningsbakgrund från Stockholms Universitet, campus Kista, där han studerat systemvetenskap och senare även datorspelsutveckling. Göran har ett stort intresse av spel och har arbetet mycket som spelrecensent. Han har också arbetat inom QA och ser nu Academy som en chans att ytterligare bredda sina kunskaper.

Anton Stjernman

Stockholm

Go och gla’ Göteborgare som har haft ett IT-intresse och alltid hållit på med datorer, ”en del av hans liv”. Har valt en aningen mer teknisk utbildning på Chalmers och vill nu fatta mer av ren kodning och få det på pränt! Har utvecklat i bland annat C och C++.

Sebastian Mebius

Stockholm

Civilingenjör och teknikkonsult på ÅF, just nu på långvarigt uppdrag på Scania i Södertälje. Har tidigare kommit i kontakt med utveckling både under studierna och i tidigare arbete. Vill till en snabbrörligare bransch än idag och triggas av problemlösning.

Ferhat Sömnez

Stockholm

Ferhat är en certifierad C# utvecklare med bakgrund inom statsvetenskap. Ferhat har kunskaper inom ASP.NET och har läst fristående kurser inom praktiskt projektledning och Business Intelligence. Han har också kunskap inom Scrum och arbetar ständigt med att leverera goda resultat i de projekt han arbetar i. Med sin sociala personlighet och sitt tekniska intresse är Ferhat en tillgång hos de företag han jobbar hos.

Marcus Wikstrand

StockholmMalmö

Lundabo som studerat Systemvetenskap, kom ut 2008 då det fanns väldigt få jobb i Skåne. Tycker att sin egen kunskap har blivit för gammal, vill få in en fot i IT-branschen, vilket han aldrig fick en chans till. Har en hel del Java från skolan, suttit med C++ på egen hand. Ser detta som en fantastisk chans!

Susanna Stenson

Stockholm

Susanna är Certifierad C# utvecklare och är sedan tidigare utbildad personalvetare och blev färdig med studierna våren 2013. De senaste två åren har Susanna arbetat som konsultchef inom IT/Teknik på en entreprenörsdriven startup med konsultverksamhet och traineeprogram inom olika teknikområden. Susanna har även tidigare arbetat som konsultchefsassistent och har därmed gedigen erfarenhet av rekrytering men vill nu byta till ”andra sidan” och jobba mer tekniskt på egen hand.

Cornelius Ruckman

Stockholm

Systemvetare med inriktning på business management, corporate strategy management och SHRM. Tog examen i juni 2015 från Linköpings Universitet. I sin gymnasieutbildning fick Cornelius kunskaper inom virtuell design 3D-modellering, photoshop, färg & form och design. Jobbat som tidningsutdelare och diskare, men framförallt drivit eget företag där han har utvecklat ett flertal hemsidor.

Andreas Jansson

Stockholm

Andreas har en kandidatexamen inom Design och spelutveckling som han avslutade våren 2014. Han har därefter hjälpt till i ett flertal utvecklingsprojekt och brinner för just programmering. Andreas är en lättlärd och idog person med ett bra sinne för problemlösning och programmering. Han har presterat mycket bra i de uppgifter de gjort under utbildningens gång.

Kim Böndergaard

Stockholm

Kim har läst Cross Media Design ett år på folkhögskola och en YH-utbildning inom El-konstruktion med inriktning mot Automation. Han har jobbat flera år inom kundtjänst för Viasat och Viaplay med mycket fokus på teknisk felsökning. Kim har på fritiden själv lärt sig en hel del webbdesign och programmering. Han är vetgirig och mån om att ständigt utvecklas!

Michelle Sjöö

Stockholm

Har en Högskoleingenjörsexamen från KTH i Maskinteknik, inriktning Innovation och Design och gått en 2-årig YH-utbildning inom förpackningsdesign. Har arbetat som konstruktör, skiftledare på McDonald’s och administratör. Sedan sin examen från KTH har hon jobbat som Teknisk dokumentatör och Produktionsteknisk ingenjör/ Projektledare.

Emelie Orraryd

StockholmLinköping

Läst en masterutbildning i samhälls- och välfärdsstudier som avslutades 2013. Sedan dess har hon arbetat på Arbetsförmedlingen, både som administratör och som kvalificerad handläggare. Hon har alltid varit teknikintresserad och fick på Arbetsförmedlingen möjlighet att vara kravställare av deras IT-stöd vilket ledde till ett intresse av att lära sig mer om programmering. Emelie har även en kandidatexamen som bebyggelseantikvarie

Rikard Friberg

StockholmSkellefteå

Har läst en systemvetenskaplig utbildning vid Luleå Universitet. Vid sidan av studierna arbetade Rikard som brevbärare och blev efter studierna erbjuden en tjänst som delägare. Under åren som delägare på Luleå Mail har Rikard haft en stark längtan tillbaka till IT. Rikard ser detta som en fantastisk chans och möjlighet att påbörja denna omskolning och arbeta inom det affärsområde som han brinner för.

Petra Mille

Stockholm

Civilingenjör i kemisk biologi och doktor i kemi. Har arbetat som forskare och projektledare med fokus på uppdragsforskning i samarbete med företag verksamma inom bland annat life science och verkstadsindustri. Erfarenheterna från forskningen, där ett analytiskt tänkande och ett strukturerat arbetssätt är viktiga komponenter, kommer att vara till stor nytta även inom IT-sektorn.

Robert Elger Szeps

Stockholm

Robert har en kandidatexamen i matematik och ekonomi från Stockholms Universitet. Han har tidigare arbetat som blandat administratör, översättare och studiepedagog. Robert är mycket ambitiös, vetgirig och fungerar bra i grupp. Han är mycket ambitiös och strävar efter att bli en så bra programmerare som möjligt!

Alexander Goude

Stockholm

Civilekonomexamen från Linköpings Universitet 2013. Alexander har utöver detta läst fristående kurser inom Logistik och Lean Production och har bland annat arbetat som ordförande valförrättare. Han besitter ett stort IT-intresse och ser Academy som ett utmärkt tillfälle att få fördjupa sig inom systemutveckling. Alexander ser det som spännande att kunna kombinera sitt logiska och analytiska tänk och sin ekonomexamen med det djupare tekniska från utbildningen.

Alexander Smiljic

Stockholm

Magisterexamen i företagsekonomi med inriktning mot finansiering, examen 2010. Jobbat extra som säljare på ONOFF och sedan examen jobbat på callcenter-företaget GoExcellent mot Viasat. Har där jobbat som Teamledare och sedan 2012 är han Real Time Manager.

Frida Lindquist

StockholmGöteborg

Göteborgare som har studerat interaktionsdesign och känner efter att ha arbetat med webbutveckling samt e-handel att det hade varit spännande att fördjupa sig inom just utveckling. Tror verkligen på att IT-konsult är rätt förstasteg i en långvarig IT-karriär.

Daniel Mårtensson

Stockholm

Daniel är snabblärd och delar gladeligen med sig av sin kunskap till andra. Daniel blev färdigutbildad civilingenjör inom bioteknik under våren 2015. Han har tidigare erfarenhet av att arbeta inom militären, som forskningsassistent och inom logistik. Daniel ser ett heltidsarbete som utvecklare som en självklarhet då han med glädje arbetat extra på de kursprojekt han haft, allt för att skapa så bra program som möjligt.

Nicklas Hillgren

StockholmSundsvall

Nicklas är civilingenjör i energisystem från Uppsala Universitet, en examen han tog 2011. Nicklas har sedan examen jobbat med produktionsoptimering av vattenkraft och sedan 2013 har rollen till cirka 50% bestått av systemansvar. Det här har öppnat upp hans ögon och intresse för att vidareutbilda sig inom IT och för att få jobba ännu mer tekniskt i framtiden. Han tekniska intresse gjorde även han läste en distanskurs i mobila applikationer för Android vid sidan om jobbet.

Albina Abdulina

Stockholm

Har en bakgrund inom företagsekonomi och statsvetenskap, tidigare arbetat som ekonomiassistent och administratör. Albina kände att hon ville prova på något nytt och mer tekniskt och kom därför in på IT-spåret då Academy dök upp. Har tidigare hjälpt att snickra ihop ett par hemsidor, bland annat för sina egenföretagande föräldrar.

Andreas Syberg

Stockholm

Har en Civilingenjörsexamen i Design och produktutveckling vid Linköpings Universitet. Under utbildningen har Andreas läst kurser inom innovationsledning, supply chain management och projektverksamhet. Tidigare arbetat extra som bland annat webbansvarig och flyttgubbe. Har under en tid känt att han vill söka sig mer mot IT och programmering och ser Academic Work Academy som en fantastisk möjlighet för det.

C#.NET HT15

Påminn mig

Lämna din ansökan senast:

Examen:

Start:

2015-10-30

2015-08-10

Utbildningens innehåll i korthet:

 • Objektorienterad programmering
 • C#.NET
 • ASP.NET
 • SQL Server 2014
 • Visual Studio 2015
 • Användarvänlig design (UX)
 • Agila metoder (SCRUM)
 • HTML, JavaScript och CSS.

 • Huvudlärare: Patrik Jönsson
 • Lärare – Pontus Wittenmark 
 • Lärarassistent – John Hellman
 • Gästföreläsare - Nils-Erik Gustafsson UX
Jag rekommenderar verkligen Academy till alla som känner att de har ett intresse och vill prova IT-branschen. Det är en fantastisk möjlighet att, med hjälp av Academic Works nätverk, landa sin första IT-konsultroll.
C#.NET VT16Jonas Eriksson
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
C#.NET HT16Nils Grashorn
IT-branschen är en sådan framtidsbransch så det känns fantastiskt att få möjligheten att ha fått in en fot och börjat programmera. Utbildningen är ju bara tre månader lång, så det ska bli häftigt att komma ut på andra sidan som en grym programmerare.
C#.NET HT15Frida Lindquist
Klicka på kartan för att aktivera den   

HT15 C#.NET

Sista ansökningsdag: 

Utbildningens innehåll i korthet:

 • Objektorienterad programmering
 • C#.NET
 • ASP.NET
 • SQL Server 2014
 • Visual Studio 2015
 • Användarvänlig design (UX)
 • Agila metoder (SCRUM)
 • HTML, JavaScript och CSS.

Vem kan söka?

Academy är öppen för alla att söka oavsett tidigare bakgrund. Rätt motivation är viktigare än tidigare erfarenheter när vi avgör vilka som får gå utbildningen.

Vi söker dig med förmåga att snabbt ta till dig ny kunskap. Rätt kandidat kan uppnå sin fulla potential om de bara får rätt verktyg – oavsett tidigare bakgrund.

Utbildningsperiod:

2015-08-10
 — 
2015-10-30
 • Huvudlärare: Patrik Jönsson
 • Lärare – Pontus Wittenmark 
 • Lärarassistent – John Hellman
 • Gästföreläsare - Nils-Erik Gustafsson UX

Klassens konsulter

Alexander Goude

Stockholm

Civilekonomexamen från Linköpings Universitet 2013. Alexander har utöver detta läst fristående kurser inom Logistik och Lean Production och har bland annat arbetat som ordförande valförrättare. Han besitter ett stort IT-intresse och ser Academy som ett utmärkt tillfälle att få fördjupa sig inom systemutveckling. Alexander ser det som spännande att kunna kombinera sitt logiska och analytiska tänk och sin ekonomexamen med det djupare tekniska från utbildningen.

Michelle Sjöö

Stockholm

Har en Högskoleingenjörsexamen från KTH i Maskinteknik, inriktning Innovation och Design och gått en 2-årig YH-utbildning inom förpackningsdesign. Har arbetat som konstruktör, skiftledare på McDonald’s och administratör. Sedan sin examen från KTH har hon jobbat som Teknisk dokumentatör och Produktionsteknisk ingenjör/ Projektledare.

Daniel Mårtensson

Stockholm

Daniel är snabblärd och delar gladeligen med sig av sin kunskap till andra. Daniel blev färdigutbildad civilingenjör inom bioteknik under våren 2015. Han har tidigare erfarenhet av att arbeta inom militären, som forskningsassistent och inom logistik. Daniel ser ett heltidsarbete som utvecklare som en självklarhet då han med glädje arbetat extra på de kursprojekt han haft, allt för att skapa så bra program som möjligt.

Frida Lindquist

StockholmGöteborg

Göteborgare som har studerat interaktionsdesign och känner efter att ha arbetat med webbutveckling samt e-handel att det hade varit spännande att fördjupa sig inom just utveckling. Tror verkligen på att IT-konsult är rätt förstasteg i en långvarig IT-karriär.

Cecilia Nilsson

StockholmGöteborg

Har arbetat som ansvarig butikschef/säljare och där fått erfarenhet av ledarskap och kundservice. Cecilia har även arbetat som vårdare inom diverse verksamheter, där problemlösning, lyhördhet och teamarbete varit viktiga delar. Hon har läst en kurs i medieteknik, är utbildad samtalsterapeut och har läst ett år på personalvetarprogrammet.

Nicklas Hillgren

StockholmSundsvall

Nicklas är civilingenjör i energisystem från Uppsala Universitet, en examen han tog 2011. Nicklas har sedan examen jobbat med produktionsoptimering av vattenkraft och sedan 2013 har rollen till cirka 50% bestått av systemansvar. Det här har öppnat upp hans ögon och intresse för att vidareutbilda sig inom IT och för att få jobba ännu mer tekniskt i framtiden. Han tekniska intresse gjorde även han läste en distanskurs i mobila applikationer för Android vid sidan om jobbet.

Linus Berntsson

Stockholm

Linus är från Sölvesborg och har studerat nätverks- och serverteknik i Jönköping. Idag arbetar Linus med servrar, nätverk och support. Han försöker också få fram smidiga IT-lösningar hemma och vill nu bredda sig och få in utvecklingsbiten för att ge sig själv ännu bättre möjligheter för framtida jobb.

Andreas Jansson

Stockholm

Andreas har en kandidatexamen inom Design och spelutveckling som han avslutade våren 2014. Han har därefter hjälpt till i ett flertal utvecklingsprojekt och brinner för just programmering. Andreas är en lättlärd och idog person med ett bra sinne för problemlösning och programmering. Han har presterat mycket bra i de uppgifter de gjort under utbildningens gång.

Ferhat Sömnez

Stockholm

Ferhat är en certifierad C# utvecklare med bakgrund inom statsvetenskap. Ferhat har kunskaper inom ASP.NET och har läst fristående kurser inom praktiskt projektledning och Business Intelligence. Han har också kunskap inom Scrum och arbetar ständigt med att leverera goda resultat i de projekt han arbetar i. Med sin sociala personlighet och sitt tekniska intresse är Ferhat en tillgång hos de företag han jobbar hos.

Sebastian Mebius

Stockholm

Civilingenjör och teknikkonsult på ÅF, just nu på långvarigt uppdrag på Scania i Södertälje. Har tidigare kommit i kontakt med utveckling både under studierna och i tidigare arbete. Vill till en snabbrörligare bransch än idag och triggas av problemlösning.

Gustav Fösker

Stockholm

IT-projektledare/konsult och driven egenföretagare med ett intresse för IT sedan unga år som nu vill lära sig mer om rollen som utvecklare. Har tidigare byggt upp och drivit en lyckad e-handelssajt. Har konsultat åt stora företag såsom ATG, BRIO och Teknikföretagen. Utöver det har han även tagit fristående kurser och försöker lära sig allt han möjligen kan på fritiden!

Robert Elger Szeps

Stockholm

Robert har en kandidatexamen i matematik och ekonomi från Stockholms Universitet. Han har tidigare arbetat som blandat administratör, översättare och studiepedagog. Robert är mycket ambitiös, vetgirig och fungerar bra i grupp. Han är mycket ambitiös och strävar efter att bli en så bra programmerare som möjligt!

Johan Järvenhag

Stockholm

Färdigutbildad civilingenjör inom design- och produktutveckling med en masterprofil inom industriell ekonomi. Lång erfarenhet av att arbeta i butiker som bland annat ICA och Team Sportia. På Team Sportia hade Johan ett vikariat som butikschef, vilket innebar både ekonomiskt ansvar och personalansvar.

Rikard Friberg

StockholmSkellefteå

Har läst en systemvetenskaplig utbildning vid Luleå Universitet. Vid sidan av studierna arbetade Rikard som brevbärare och blev efter studierna erbjuden en tjänst som delägare. Under åren som delägare på Luleå Mail har Rikard haft en stark längtan tillbaka till IT. Rikard ser detta som en fantastisk chans och möjlighet att påbörja denna omskolning och arbeta inom det affärsområde som han brinner för.

Marcus Wikstrand

StockholmMalmö

Lundabo som studerat Systemvetenskap, kom ut 2008 då det fanns väldigt få jobb i Skåne. Tycker att sin egen kunskap har blivit för gammal, vill få in en fot i IT-branschen, vilket han aldrig fick en chans till. Har en hel del Java från skolan, suttit med C++ på egen hand. Ser detta som en fantastisk chans!

Anton Stjernman

Stockholm

Go och gla’ Göteborgare som har haft ett IT-intresse och alltid hållit på med datorer, ”en del av hans liv”. Har valt en aningen mer teknisk utbildning på Chalmers och vill nu fatta mer av ren kodning och få det på pränt! Har utvecklat i bland annat C och C++.

Albina Abdulina

Stockholm

Har en bakgrund inom företagsekonomi och statsvetenskap, tidigare arbetat som ekonomiassistent och administratör. Albina kände att hon ville prova på något nytt och mer tekniskt och kom därför in på IT-spåret då Academy dök upp. Har tidigare hjälpt att snickra ihop ett par hemsidor, bland annat för sina egenföretagande föräldrar.

Susanna Stenson

Stockholm

Susanna är Certifierad C# utvecklare och är sedan tidigare utbildad personalvetare och blev färdig med studierna våren 2013. De senaste två åren har Susanna arbetat som konsultchef inom IT/Teknik på en entreprenörsdriven startup med konsultverksamhet och traineeprogram inom olika teknikområden. Susanna har även tidigare arbetat som konsultchefsassistent och har därmed gedigen erfarenhet av rekrytering men vill nu byta till ”andra sidan” och jobba mer tekniskt på egen hand.

Kim Böndergaard

Stockholm

Kim har läst Cross Media Design ett år på folkhögskola och en YH-utbildning inom El-konstruktion med inriktning mot Automation. Han har jobbat flera år inom kundtjänst för Viasat och Viaplay med mycket fokus på teknisk felsökning. Kim har på fritiden själv lärt sig en hel del webbdesign och programmering. Han är vetgirig och mån om att ständigt utvecklas!

Victoria Bel

Stockholm

Victoria är utbildad frisör och har efter sin studier arbetat en kort tid som just detta. Därefter påbörjade Victoria sin karriär som hälsokostrådgivare och har varit verksam inom detta ett par år. Victoria har alltid haft ett stort intresse för problemlösning och programmering som hon gärna vill vidareutvecklas inom.

Cornelius Ruckman

Stockholm

Systemvetare med inriktning på business management, corporate strategy management och SHRM. Tog examen i juni 2015 från Linköpings Universitet. I sin gymnasieutbildning fick Cornelius kunskaper inom virtuell design 3D-modellering, photoshop, färg & form och design. Jobbat som tidningsutdelare och diskare, men framförallt drivit eget företag där han har utvecklat ett flertal hemsidor.

Emelie Orraryd

StockholmLinköping

Läst en masterutbildning i samhälls- och välfärdsstudier som avslutades 2013. Sedan dess har hon arbetat på Arbetsförmedlingen, både som administratör och som kvalificerad handläggare. Hon har alltid varit teknikintresserad och fick på Arbetsförmedlingen möjlighet att vara kravställare av deras IT-stöd vilket ledde till ett intresse av att lära sig mer om programmering. Emelie har även en kandidatexamen som bebyggelseantikvarie

Petra Mille

Stockholm

Civilingenjör i kemisk biologi och doktor i kemi. Har arbetat som forskare och projektledare med fokus på uppdragsforskning i samarbete med företag verksamma inom bland annat life science och verkstadsindustri. Erfarenheterna från forskningen, där ett analytiskt tänkande och ett strukturerat arbetssätt är viktiga komponenter, kommer att vara till stor nytta även inom IT-sektorn.

Göran Isacson

Stockholm

Göran har ett stort dataintresse och en utbildningsbakgrund från Stockholms Universitet, campus Kista, där han studerat systemvetenskap och senare även datorspelsutveckling. Göran har ett stort intresse av spel och har arbetet mycket som spelrecensent. Han har också arbetat inom QA och ser nu Academy som en chans att ytterligare bredda sina kunskaper.

Andreas Syberg

Stockholm

Har en Civilingenjörsexamen i Design och produktutveckling vid Linköpings Universitet. Under utbildningen har Andreas läst kurser inom innovationsledning, supply chain management och projektverksamhet. Tidigare arbetat extra som bland annat webbansvarig och flyttgubbe. Har under en tid känt att han vill söka sig mer mot IT och programmering och ser Academic Work Academy som en fantastisk möjlighet för det.

Hedvig Schmocker

Stockholm

Hedvig har erfarenhet inom programadministration samt teknisk support och har arbetat med detta både som uthyrd konsult och som företagsanställd. Som utvecklare ligger Hedvigs fokus på C#, JAVA och relationsdatabaser. På tidigare arbetsplatser har hon varit omtyckt för sitt problemlösande fokus och hon har flera gånger förbättrat arbetet på arbetsplatserna, både i stort och smått. Hedvig är en social och kreativ person som tycker om att ta ansvar och utvecklas i sin arbetsroll.

Alexander Smiljic

Stockholm

Magisterexamen i företagsekonomi med inriktning mot finansiering, examen 2010. Jobbat extra som säljare på ONOFF och sedan examen jobbat på callcenter-företaget GoExcellent mot Viasat. Har där jobbat som Teamledare och sedan 2012 är han Real Time Manager.

vägen till Academy

Följ vägen mot att bli konsult via Academy - steg för steg.
1
Logiskt, NUMERISKT OCH VERBALT TEST
Vi mäter din kognitiva och analytiska förmåga.
2
Skicka in CV och motivationsbrev
Matchar du profilen vi söker? Din motivering väger tungt i detta steg!
3
Telefonintervju
Vi stämmer av med dig kring praktiska detaljer
4
Motivations- och Personlighets­bedömning
Vi är nyfikna på hur du fungerar och vad som driver dig i arbetslivet.
5
Djupintervju och referenstagning
Du träffar en av våra rekryterare
6
Grattis!
Du har säkrat en plats på Academy

SÅ TYCKER VÅRA KONSULTER

Jag valde att byta inriktning till en branch jag knappt hade några förkunskaper inom, men fick jobb direkt efter Academy. Nu har jag jobbat som utvecklare i några månader och inte ångrat mitt beslut en dag. Det är så roligt! Trots att utbildningen var kort, fick jag en användbar grund att bygga vidare på. Att jobba inom IT ger dig oändliga möjligheter, du måste bara se till att aldrig sluta lära.
Java VT17Moa Mackegård
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
C#.NET HT16Nils Grashorn
Klicka på kartan för att aktivera den   

Läs mer

Accelerated Learning

Accelerated Learning är en snabb väg till en ny karriär för de som vill mest. Den fokuserar på högt tempo, aktivitetsbaserat lärande, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Med dessa komponenter skapar vi engagerade deltagare med en brant utvecklingskurva, och eftertraktad kompetens.

Läs meR

Från butikssäljare till IT-konsult på 12 veckor

Pontus Segerstad testade på programmering och blev direkt intresserad. När han såg en annons från Academy var det självklart – han tog ditt pick och pack och flyttade från Linköping till Stockholm för att lära sig programmering och för att byta karriär. Efter 12 veckor flyttade han hem till Linköping igen för att börja sitt nya jobb som IT-konsult på SundaHus.

Läs artikeln

Vanliga frågor om utbildningen

Jag har gjort testerna i en annan omgång, måste jag göra dem igen?
Får man göra om urvalstestet?
Varför börjar ni rekryteringsprocessen med tester?
se svaren