Gör testet

Konsulter från 

C#.NET VT18

David Skoglund

Stockholm

David har en gedigen bakgrund som Business Analyst och säljanalytiker av FMCG. Som kundtjänstmedarbetare har han utvecklat goda servicekunskaper och den största drivkraften var att alltid överträffa kundens förväntningar. Intresset för IT-utveckling har blivit starkare med åren eftersom utmaningarna han ställts inför blivit mer komplexa. David brinner för problemlösning och analys. Med en lugn och trevlig personlighet är han en naturlig person att vända sig till vid problem.

Elin Skanne

Stockholm

Elin har en bakgrund inom journalistik och har tidigare arbetat som webbredaktör på Aftonbladets dottersajt MiniMedia. Där producerade de kundsajter till företag såsom Unionen, SEB och Eleven. Efter sin journalistutbildning insåg hon snabbt att hon gillade att jobba mot webben. Hon gick på Pink Progamming-träffar för programmeringsintresserade kvinnor och deltog i en Tjejer Kodar-utbildning i Barcelona. Där insåg hon att det var IT och programmering hon ville arbeta med och sökte till Academy. Efter utbildningen vill Elin kombinera sin erfarenhet inom kommunikation med sina nya IT-kunskaper.

Hanna Nordberg

Stockholm

Hanna har sin akademiska grund inom ekonomi och har de senaste åren arbetat som Business Controller. Hennes ekonomibakgrund samt utvecklarkompetens ger henne en god helhetssyn och bred affärsförståelse. Hanna arbetar analytiskt och strukturerat vilket gör att hon snabbt tar till sig information, väger in flera perspektiv och bryter upp ett problem i hanterbara bitar. Hanna brukar vara mycket uppskattad för sitt flexibla, kommunikativa och engagerande arbetssätt och har lätt för att bygga nya relationer. Hennes främsta styrka är kombinationen av logisk förmåga och sociala kvalitéer.

Henrik Söderström

StockholmMalmö

Henrik har en bakgrund inom industriell ekonomi. Han har läst en magister i industriell organisation och innovation. Sommaren 2017 arbetade han på Tetra Pak med Business Intelligence (Power BI), vilket utvecklade hans IT-intresse. Henrik ser Academy som en chans att komplettera sina tidigare studier och att komma in i en spännande bransch. Efter utbildningen vill Henrik kombinera sin förståelse för organisationer och IT för att kunna effektivisera och förbättra verksamheter. Henrik är välorganiserad, lätt att samarbeta med och sätter alltid kunden i fokus.

Maria Presits

StockholmMalmö

Maria har studerat till produktionsledare inom medieteknik på Malmö högskola. Under sista terminen valde hon att praktisera på bolaget Planeto som producerar quiz-appar. Där fick Maria upp ögonen för utveckling och kände att hon vill kombinera det med sina tidigare kunskaper. När hon hörde talas om Academy kände hon direkt att den utbildningen var helt rätt. Maria är en positiv problemlösare som älskar att arbeta hårt mot sina mål. När Maria får kombinera sitt logiska sinne med sin kreativitet mår hon som bäst.

Jerry Larsson

Stockholm

Jerry är en kreativ problemlösare som brinner för att lära sig nya saker och strävar alltid efter förbättring. Med sin erfarenhet från rollen som kock samt tidigare arbete inom Försvarsmakten strävar Jerry efter att alltid lösa uppgifter på bästa sätt. Han uppfattas som lojal, lugn och stresstålig. Jerry är en nyfiken person som drivs av att lära sig nya saker. Hans intresseområden är främst IT, vetenskap, historia och gastronomi.

Pontus Segerstad

StockholmLinköping

Pontus har en lång bakgrund inom detaljhandel och kundservice från sin tid på Phonehouse. Under sina studier på Mälardalens högskola läste han kurser inom matematik, fysisk samt mekanik. IT och programmering har fångat Pontus intresse under det senaste året och han ser Academy som en fantastisk möjlighet att utvecklas inom framför allt programmering. Efter utbildningen vill Pontus utvecklas på en ny arbetsplats och kombinera sina tidigare kunskaper inom försäljning samt service med sina nyvunna kunskaper.

Ludvig Ekman

StockholmUmeå

Ludvig har alltid haft ett intresse för människan och teknik. Det ledde till en kandidatexamen inom det beteendevetenskapliga programmet med inriktning IT-miljöer vid Umeå universitet. Utbildningen har gett Ludvig en förståelse för hur människan formas och förändras när informationsteknik introduceras i olika sammanhang. Ludvig ser Academy som en spännande chans att utöka kunskapsbasen för att en dag kunna arbeta brett som IT-konsult. Tidigare har Ludvig arbetat som parkeringsbetjänt och vårdbiträde. Han har lärt sig att arbeta mot utsatta mål, både individuellt och i grupp.

Teodor Doroftei

Stockholm

Teodor har en bakgrund inom maskinkonstruktion med en masterexamen från KTH. Han har tidigare arbetat som konsult på Alten och Academic Work. Intresset för utveckling har funnits sedan gymnasietiden. På senare tid har intresset återkommit och viljan att utvecklas inom en ny bransch ledde honom till Academy. Efter utbildningen vill han arbeta med utveckling inom områden som omfattar spel, fordon eller flyg, men han är även öppen för andra branscher. Teodor är målinriktad och ser utmaningar samt problem som nya möjligheter att utvecklas, både på ett personligt och professionellt plan.

Andreas Sundin

StockholmÖrebro

Andreas har tidigare jobbat som Training Manager, utbildare, Quality Analyst och Senior Instructor hos klienter som Tele2 och Apple. Han arbetade nära ny teknik och vill nu utvecklas inom IT. Andreas är pedagogisk och lösningsfokuserad vilket gör att han passar väl för positioner inom analys- och förbättringsarbete. Inom yrkeslivet har Andreas blivit utvald för olika projekt vilket gett honom erfarenhet och de verktyg som behövs för att möta nya utmaningar. Han har arbetat i bland annat USA, Nederländerna, Irland och Estland vilket gör att han vet hur man samarbetar trots kulturella skillnader.

Christofer Ryås

StockholmUmeå

Christofer har studerat civilingenjörsprogrammet vid Umeå universitet. Efter studierna har han arbetat som seismic observer inom oljeindustrin. Arbetet har skett på fartyg runt om i världen där arbetsuppgifterna bestod av att bevaka inkommande data samt praktiska sysslor på däck. Christofer är social och gillar att träffa nya människor. Under studietiden var han engagerad i studentkårens avdelningar och jobbade ett år som kårhuschef. I sitt senast arbete har han jobbat i hela världen för kunder och tillsammans med kollegor med geografiska, sociala och utbildningsmässigt olika bakgrunder.

Maria Tolunay

Stockholm

Maria har tidigare utbildat sig till folkhälsovetare vid Karolinska Institutet. Under utbildningen nischade Maria in sig och började arbeta med insatser som förebygger psykisk ohälsa bland ensamkommande asylsökande ungdomar. Drygt tio år senare hittade Maria av en förträfflig slump utbildningen till IT-konsult. Maria kommer använda sina tidigare kunskaper inom teamarbete och ledarskap i sin nya roll som IT-konsult. Som person är Maria driven och ambitiös. Hon satsar hårt på sitt arbete och har en balanserad fritid.

Dick Karlsson

StockholmLinköping

Tidigare har Dick tillbringat många år inom livsmedelsindustrin. Där har han provat på allt från att vara avbytare på produktionslinje till rollen som produktionsledare, samt även tillbringat några år inom lager och logistik. Dick har en kandidatexamen inom informatik/informationssystem från systemvetenskapliga programmet vid Linköpings universitet. Han tycker att Academy har hjälpt honom att utvecklas och genom utbildningen får han en stadigare grund att stå på som systemutvecklare. Som person är Dick en lugn och stabil person.

Hanna Pawahi

Stockholm

Hanna är en engagerad och analytisk teamplayer som brinner för problemlösning. Efter ingenjörsstudierna har hon skaffat sig erfarenhet från arbete inom ett internationellt företag. Med sig i ryggsäcken har hon kunskaper inom retail, Customer Relationship Managment (CRM) och projektplanering. Organisationer med hög ambitionsnivå inspirerar Hanna att kontinuerligt utmana och utveckla sina förmågor.

William Eriksson

Stockholm

William har en bakgrund inom finansmarknaden samt värdepappersarbete. Han har studerat till civilingenjör vid Uppsala universitet och ser nu fram emot studierna vid Academy, där han får möjlighet att utveckla sina förmågor inom IT. Efter utbildningen vill han använda sina nyförvärvade kunskaper för att lösa diverse problem. William är en nyfiken, teknikintresserad och lugn person.

Marcus Darberg

Stockholm

Marcus har en bakgrund inom IT-branschen och sju års erfarenhet av att arbeta som servicetekniker, en bred yrkesroll som innefattar allt från IT-reparationer och beställning av reservdelar till kundkontakt samt ansvar för in- och utleverans. Efter att ha läst en sommarkurs i programmering fick Marcus upp ögonen för området och ser Academy som en spännande möjlighet att få arbeta med systemutveckling. Marcus är positiv, snabblärd, stresstålig och har lätt för att samarbeta.

Catrine Matthews

StockholmÖrebro

Catrine har en bakgrund inom tillverkningsindustrin. Där fann hon sitt intresse för kvalitet samt ledarskap och studerade utbildningen Ledarskap i industriell verksamhet. Därefter arbetade Catrine inom VVS-branschen och även som ledare inom industrin. Hon studerade systemvetenskap på Högskolan i Skövde. Denna utbildning intresserade Catrine eftersom hon uppskattar att arbeta med effektivisering av processer. Catrine är en kommunikativ person som uppskattar öppenhet. Att vara professionell är en självklarhet, precis som hon tycker att humor och skratt är en viktig del i arbetsvardagen

Camilla Ekesiöö Storm

StockholmÖrebro

Camilla är en kreativ problemlösare med en gymnasielärarutbildning i matematik samt idrott och hälsa i grunden. Hennes IT-intresse har vuxit fram på senare år och hon ser fram emot att lära sig allt hon behöver kunna för framtida uppdrag. Hon är flexibel samt ansvarsfull och älskar utmaningar. Med många års erfarenhet som lärare har hon utvecklat en god kommunikativ förmåga. Hon har lärt sig att förklara komplicerade saker på ett lättförståeligt sätt. Camilla är en social person som tycker om att samarbeta. Hon uppskattar utmaningar och problemlösning.

Eric Resch

Stockholm

Eric har en bakgrund inom Human Resources och har tidigare arbetat som HR-generalist. Eric har en kandidatexamen med inriktning psykologi och har alltid haft ett intresse för samspelet mellan människor och teknik. När Eric kom i kontakt med Academy kändes det som en självklarhet att påbörja en karriär som IT-konsult och att få arbeta med logisk problemlösning där det tekniska intresset samt analytiska tankesättet äntligen kan tillfredsställas.

Jonas Pettersson

Stockholm

Jonas älskar att utmanas och utvecklas. Han har studerat strategisk kommunikation samt ekonomi. Med dessa studier tar han med sig ett unikt perspektiv som tillsammans med kunskaperna inom programmering kommer hjälpa honom att lösa problem mer effektivt. Jonas har även en stor social kompetens och tycker det är viktigt att ha en bra relation med sina kollegor.

Markus Patoka

StockholmGöteborg

Markus har en akademisk bakgrund från Borås Högskola där han pluggade industriell ekonomi med inriktning internationell affärsingenjör. Han har tidigare arbetat på diverse lager samt inom servicebranschen utomlands och har flerårig erfarenhet av kultur och kommunikation. Efter att ha arbetat som systemtekniker på ett IT-företag fick Markus upp ögonen för programmering och sökte därför till Academy för att bredda sin kompetens. Markus är en glad och social person. Målet är att bli en extremt duktig programmerare som alltid finner lösningar och att en dag starta ett eget företag.

Stefan Terdell

Stockholm

Stefan kommer senast från Facility Management, där han arbetat främst med kundtjänst och logistik. Han var även i nära kontakt med beställare med fokus på merförsäljning. Stefan har också arbetat som gruppledare och har erfarenhet av delegering samt viss projektledning. När intresset för processritning och kravspecifikation växte kändes programmering som nästa logiska steg. Stefan vill förmedla sina tidigare erfarenheter och nyförvärvade kunskaper till alla möjliga framtida projekt.

Tim Colbing

Stockholm

Med en bakgrund inom service- och försäljningsbranschen har Tim visat god kommunikationsförmåga och löser problem på ett enkelt och effektivt sätt. . Efter utbildningen vill han hitta ett arbete med utvecklingspotential där han kan fortsätta växa som människa. Programmering passar honom utmärkt eftersom det låter honom kombinera sådant han älskar; problemlösning, utveckling och kreativitet.

Fredrik Eriksson

StockholmJönköping

Fredrik har en masterexamen inom kemi och började sin karriär inom livsmedelsbranschen med kvalitetssäkring. Under årens lopp upptäckte Fredrik att han hade god nytta av sitt IT-intresse och bestämde sig för att byta bana. Fredriks breda erfarenhet av diverse datorprogram och system i olika sammanhang ger honom djup förståelse för möjligheterna inom systemutveckling. Hans nyfikenhet gör honom också till en naturlig problemlösare. Fredrik har även lätt att se samband och är en driven person. På fritiden bedriver han diverse egna kodningsprojekt utöver arbetet.

Pardis Ghadrdanastaneh

Stockholm

Pardis har en studiebakgrund inom nationalekonomi och statistik. I hennes senaste roll växte hennes intresse för automatisering av processer och utveckling av digitala system. Hon har bred erfarenhet av kundrelationer, privatekonomi och affärsstöd. Hon vill kombinera sin förståelse för affärsverksamheter, passion för problemlösning med sin nya kompetens inom systemutveckling. Som person drivs hon av att ständigt utvecklas och arbeta i en dynamisk miljö. Hon är en prestigelös lagspelare som värdesätter relationer. Detta ser hon som grundläggande för att utvecklas i rollen som utvecklare.

Åsa Tysk

Stockholm

Åsa är nyfiken, ansvarstagande och ständigt på jakt efter ny kunskap. Under flera år har hon arbetat som utbildare i Svenska för invandrare, där hon fick utmana sin pedagogiska förmåga till det yttersta. Tidigare har Åsa studerat civilingenjörsprogrammet i teknisk fysik vid Uppsala universitet vilket väckte ett intresse för programmering. När arbetsplatsen sjösatte ett nytt system blev Åsa tillfrågad att hjälpa till med introduktionen av medarbetare. Där och då föddes längtan efter att söka sig till IT-branschen och Academy blev den perfekta möjligheten.

Simon Westberg

Stockholm

Simon har en bakgrund inom trävaruhandeln och har arbetat som sälj- samt logistikchef på ett medelstort varuhus i norra Sverige. Som logistikchef märkte han att det är under systemen han vill arbeta, för att förändra och förbättra. Han är en problemlösare som tror på helheten. Simon har alltid varit noggrann och hårt arbetande, hans mål är högt satta för att ge honom den utmaning han behöver. Han ser Academy som en möjlighet att snabbt byta karriär till något som ligger honom varmt om hjärtat. Som person är Simon lugn, nyfiken och glad.

Oscar Combes

Stockholm

Oscar har en bakgrund inom företagsekonomi och marknadsföring. Han har tidigare arbetat som produktchef inom bland annat detaljhandeln. Under sina tidigare arbeten kom han i kontakt med både produktutveckling och digitala tjänster, vilket banade väg för ett växande IT-intresse. Oscars syfte med Academy är att få kunskap i utveckling av olika IT-system. Efter utbildningen vill Oscar skaffa sig värdefull erfarenhet som utvecklare, för att på sikt eventuellt kombinera sina IT-kunskaper med sin goda affärsförståelse och kommunikationsförmåga.

C#.NET VT18

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Lär dig att programmera och utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Det ständigt utvecklade ramverket C# och plattformen .NET blir mer och mer kraftfullt, liksom behoven från svenska företag efter denna kompetens. Med Academys Accelerated Learning Program, vårt stöd och rätt verktyg kan du ta dig an ett av de mest kraftfulla och användbara programspråken och bli IT-konsult på bara 12 veckor.

Lämna din ansökan senast:

2017-12-12

Examen:

Start:

2018-04-06

2018-01-15

Utbildningens innehåll i korthet:

  • Objektorienterad programmering
  • C#.NET
  • ASP.NET
  • SQL Server 2014
  • Visual Studio 2015
  • Användarvänlig design (UX)
  • Agila metoder (SCRUM)
  • HTML, JavaScript och CSS

Att lära sig systemutveckling och programspråk är inte gjort i en handvändning. Vi är dock övertygade om att det är möjligt att göra på 12 veckor med rätt verktyg, och vårt stöd. Mot denna bakgrund har vi tagit fram ett unikt utbildningsprogram där du förutom programmering även får lära dig hur du blir en framgångsrik konsult inom IT-branschen.

Vi vet att lärarledd utbildning är det bästa sättet att verkligen lära sig att programmera på. Därför har vi ett upplägg där våra lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Men att bli en framgångsrik konsult inom IT kräver också mer än den tekniska kompetens du får, därför kommer du också att få lära dig kommunikation, konsultmässighet, projektledning och agila metoder. I slutet av utbildningsperioden kommer du inte bara ha en fin utbildning på pappret och ett stort nätverk inom branschen, utan även din egen portfolio att visa alla framtida arbetsgivare.

Utbildningen bedrivs på svenska, det är därför ett krav att du behärskar det svenska språket i tal och skrift för att kunna bli antagen.

Hur säkra är vi på att ovanstående upplägg fungerar? Så säkra att vi erbjuder alla deltagare som fullföljer utbildningen en fast anställning som IT-konsult via Academic Work.

Om programspråket och plattformen

Microsofts C#-programspråk och .NET-plattform är väl utbrett i både Sverige och övriga världen. Ramverket kör till hög utsträckning de kommersiella applikationerna i dagens högteknologiska samhälle. I .NET-plattformen kan du utveckla en rad olika applikationer för både mobil och webb. Varje version som släpps av ramverket kommer med nya komponenter och möjligheter vilket gör den än mer kraftfull. Just kraftfullhet och användarvänlighet är kännetecken för Microsofts utveckling av C#.NET.

Hur söker jag?

Vår rekryterings­process fokuserar uteslutande på individens förmågor, egenskaper och motivation. Det viktiga för oss är vad du kan göra imorgon, inte vad du gjorde igår. Därför börjar urvalsprocessen med tester som mäter om du har vad som krävs för att lära dig programmering på 12 veckor, gör testen här. Samtliga jobbannonser för respektive stad hittar du hos Academic Work.

Var kan jag jobba?

Efter utbildningen kan du jobba i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Linköping,  Örebro/Karlstad, Sundsvall, Umeå eller Jönköping. Placeringen väljer du i sista steget i rekryteringsprocessen.

Lärare

Huvudlärare - Patrik Jönsson och Pontus Wittenmark

Assisterande lärare - Håkan Johansson

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
Java
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
C# .NET
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. xsloremLorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Introduktion till rollen och byggprocessen
Introduktion
till arbetsplatsens roller, byggprocessen och byggteknik.
vecka 2
Projektledning
och produktionsstyrning
Arbetsplatsbesök,
fortsättning byggteknik samt produktionsstyrning, introduktion till
projektledning.
vecka 3
Ledarskap & kommunikation
Värdegrundsarbete,
DISC kopplat till ledarskap och kommunikation samt KMA –
Arbetsmiljösamordningen.
vecka 4
Projektledning
Planering,
budget, risker och målstyrd värdenytta. Projektplanering i branschen och
introduktion till Excel som verktyg.
vecka 5
Situations
anpassat ledarskap
Ledarskap anpassat till given situation, fortsättning
projektplanering i branschen samt Excel.
vecka 6
Ritningsläsning
Projektledningens
genomförande fas. Arbetsrätt, ritningsläsning och introduktion till BIM.
vecka 7
Entreprenadjuridik
Arbetsplatsbesök
med Case, certifieringskurs i HLR och Heta arbeten. Entreprenadjuridik samt
avtalskunskap och ÄTA.
vecka 8
Kalkylering och anbud
Projektledningens
möten och kommunikation, kalkylering och anbud, arbetsplatsbesök med Case samt introduktion till miljö och hållbarhet i branschen.
vecka 9
Bas P och Bas U
Affärsförståelse,
försäljning och nätverk. Fortsättning miljö och hållbarhet samt grundkurs i Bas P och Bas U.
vecka 10
Självledarskap och svåra samtal
Självledarskap
och svåra samtal, projektverktyg och överlämning samt teamts utveckling.
vecka 11
arbetsplatsbesök samt avslutning av projekt
Arbetsplatsbesök
med tillhörande case, avsluta projekt excel samt introduktion till
examensprojekt.
vecka 12
Examensprojekt
Självständiga
examensprojekt samt examenspresentationer.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
c++
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
it
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

Academy och våra lärare kan inte ge en exakt siffra på hur många timmar som kommer att behöva läggas för varje enskild individ då alla lär sig i olika takt. Däremot kan vi ge en uppskattning men vi förväntar oss att du tar eget ansvar och ser till att lägga den tid som du anser att du behöver för att behärska samtliga obligatoriska moment. För att underlätta din planering av förstudierna har vi skapat en guide för att uppskatta hur mycket tid som kommer behöva läggas i relation till dina förkunskaper på området.
Du som aldrig programmerat tidigare förväntas lägga 40-80 timmar på förstudierna
Du med viss erfarenhet av programmering förväntas lägga 30-60 timmar på förstudierna
Du som är erfaren programmerare förväntas lägga 15-30 timmar på förstudierna
vecka 1
JS
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Finance
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 2
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 3
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 4
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 5
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 6
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 7
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 8
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 9
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 10
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 11
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.
vecka 12
This is some text inside of a div block.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Utbildningsinnehåll vecka för vecka:

vecka 1
Projektledare inom bygg- och industribranschen
Introduktion
till arbetsplatsens roller, byggprocessen och byggteknik.
vecka 2
Projektledning och produktionsstyrning
Arbetsplatsbesök, fortsättning byggteknik samt
produktionsstyrning, introduktion till projektledning.
vecka 3
Ledarskap & kommunikation
Värdegrundsarbete,
DISC kopplat till ledarskap och kommunikation samt KMA –
Arbetsmiljösamordningen.
vecka 4
Projektledning
Planering, budget, risker och målstyrd värdenytta. Projektplanering i branschen och introduktion till Excel som verktyg.
vecka 5
Situations anpassat ledarskap
Ledarskap anpassat till given situation, fortsättning projektplanering i branschen samt Excel.
vecka 6
Ritningsläsning
Projektledningens genomförande fas. Arbetsrätt, ritningsläsning
och introduktion till BIM.
vecka 7
Entreprenadjuridik
Arbetsplatsbesök
med Case, certifieringskurs i HLR och Heta arbeten. Entreprenadjuridik samt
avtalskunskap och ÄTA.
vecka 8
Kalkylering och anbud
Projektledningens
möten och kommunikation, kalkylering och anbud, arbetsplatsbesök med Case samt introduktion till miljö och hållbarhet i branschen.
vecka 9
Bas P och Bas U
Affärsförståelse,
försäljning och nätverk. Fortsättning miljö och hållbarhet samt grundkurs i Bas P och Bas U.
vecka 10
Självledarskap och svåra samtal
Självledarskap och svåra samtal, projektverktyg och överlämning samt teamts utveckling.
vecka 11
arbetsplatsbesök
samt avslutning av projekt
Arbetsplatsbesök med tillhörande case, avsluta projekt excel samt introduktion till examensprojekt.
vecka 12
Examensprojekt
Självständiga
examensprojekt samt examenspresentationer.
Min upplevelse av Academy var helt fantastisk. Jag blev själv förvånad över hur mycket man kan lära sig under 12 veckors tid när man är omgiven av människor som alla har samma mål.
Viktor KarlssonC#.NET VT16
Om man är nybörjare - som jag var för ett år sedan - så finns det ingen kortare väg till ett av de roligaste jobben som finns. Efter bara 12 veckor är man mitt i smeten och jobbar som utvecklare på riktiga projekt.
Nils GrashornC#.NET HT16
Jag sökte till Academy för att bredda min kunskap inom IT och trots 12 väldigt intensiva veckor så har jag aldrig haft så roligt! Otroligt proffsiga medarbetare och lärare gjorde att jag lärde mig mer än vad jag någonsin kunnat föreställa mig.
Maria PresitsC#.NET VT18