Gör urvalstesten här

Konsulter från 

Projektledare inom bygg- och industribranschen

Projektledare inom bygg- och industribranschen

Observera att rekryteringen till detta program är slutförd och du kan därför inte längre söka till programmet
Vill du arbeta i en koordinerande roll där du får planera och samordna projekt inom bygg- och industribranschen? Nu startar vi en andra omgång av vårt lyckade Accelerated Learning program - Academy Technology! Som projektledare driver du olika projekt från ”ax till limpa”. Ansvaret är övergripande och kan bland annat innebära att sköta upphandling av entreprenörer, möten med beställare och entreprenörer, coacha medarbetare, medverka vid besiktigningar, med mera. Som projektledare ansvarar du även för att projektmålen vad gäller säkerhet, tidsplan, budget och kvalitet uppfylls.
Gör urvalstesten här
Påminn mig senare

Lämna din ansökan senast:

2019-01-13

Examen:

Start:

2019-04-18

2019-01-28

Om utbildningen

Under 12 veckors intensivutbildning varvas teori och praktik föratt ge byggnadsteknisk kunskap och förståelse för byggprocessen inom olikabranscher, men även kunskap inom ledarskap, kommunikation och projektledning. Allt för att göra dig redo för en roll som projektledare inom bygg- och industribranschen. Utbildningen är framtagen i nära samarbete med branschexperter och våra branschverksamma lärare för att motsvara det kompetensbehov som finns på arbetsmarknaden.

Utbildningsinnehåll i korthet

 • Byggprocessen och produktionsstyrning
 • Bygg- och industribranschen i praktiken
 • Ritningsläsning
 • Certifiering i Heta arbeten och HLR
 • Excel och redovisningsekonomi
 • Ledarskap och kommunikation
 • Projektledning
 • Arbetsrätt, avtalskunskap och ÄTA
 • Entreprenadjuridik och byggarbetsmiljösamordningen
 • Kvalitet, Miljö och Arbetsmiljö (KMA)
 • Hållbarhet och energi

Vi söker dig som är över 18 år, har ett tekniskt intresse och som trivs bäst i miljöer där du får samarbeta med olika funktioner och människor. Som konsult i branschen, som är mycket bred, ingår allt ifrån planering, koordinering, budgetering, tidsplanering och beslutsfattande. Som person ser vi därför gärna att du är strukturerad och har en god planeringsförmåga. En framgångsrik projektledare bör vara självgående och ha lätt för att fatta beslutså att arbetet drivs framåt på ett tidseffektivt och kvalitativt sätt. Som konsult via Academic Work kan uppdragen variera och det är därför viktigt att du är flexibel och öppen för olika typer av nya utmaningar i branschen.

Som konsult i bygg-och industribranschen kommer du samarbeta och samverka i många olika sammanhang. Vi ser därför att du är relationsskapande och förstår vikten av att kunna bemöta människor på ett bra och inspirerande sätt.

Intensivutbildning med garanterad tillsvidareanställning

Utbildningsmetodiken bygger på Accelerated Learning som är en snabb väg till en ny karriär. Vi fokuserar på praktiskt lärande med högt tempo, ständigt teamarbete och outtröttlig feedbackdialog. Utbildningen utgår hela tiden från konkreta uppgifter som är relevanta för yrkesrollen som projektledareinom bygg- och industribranschen. Detta gör att lärandeprocessen blir extremt effektiv och är den utbildningsmetod som ger bäst resultat på kortast tid.

Vi vet att lärarledd utbildning är ett bra och effektivt sätt att lära sig ett nytt yrke på under en intensiv tidsperiod. Därför har vi ett upplägg där vår lärare finns på plats varje dag, hela dagen, för att hjälpa och coacha samtliga konsulter. Både som individer och i grupp. Efter examen kommer du ha en gedigen grund att stå på samt praktisk kunskap av det arbete som förväntas av dig i din nya roll som junior projektledare inom bygg- och industribranschen via Academic Work.

No items found.