Bli lärare

Vårt framgångsrika koncept växer. Våra yrkesverksamma lärare är ansedda experter inom sina respektive fält och är viktiga för oss när vi skräddar­syr utbildnings­paket. Nu ökar också vårt behov av fler riktigt vassa lärare. Är du en av dem - eller har en briljant lärare i din närhet? I så fall vill vi gärna höras med dig.
Bli kontaktad
...eller mejla oss? Skicka en hälsning via 
info@academy.se
 
eller ta en titt på vår 
kontakt-sida

Varför bli lärare på Academy?

Att vara lärare på Academy innebär att arbeta inom ramen för Accelerated Learning. I sin tur innebär det motiverade och drivna deltagare som gått igenom tuffa tester för att ta en plats på programmet. Det skapar en dynamisk miljö i klassrummet och en fantastisk stämning.

Hos Academy ges erfarna och engagerade lärare möjlighet att skapa en stimulerande lärmiljö med helhet och sammanhang, bland annat tack vare att:

  • Lärarnas arbetstid fokuserar på mötet med de lärande. Mer fokus på möten med deltagarna och undervisning ger större effekt på lärandet. 
  • Våra lärare arbetar tillsammans - huvudlärare har hjälp av assisterande lärare och specialister (Assisterande lärare handleder och bistår de lärande vid övningar som utvecklar färdigheter och kompetens. Specialistlärare kopplas in för särskilda ämnen för att fördjupa kunskaperna.)
  • Lärarna på Academy får lägga stor vikt vid att själva reflektera över undervisningen vid planering, genomförande och uppföljning av undervisningen.
  • Arbeta i fina, nyrenoverade utbildningslokaler i Stockholm.

Vill du bli en del av vårt växande team och vara del av vår resa mot att bli den bästa skolan inom Accelerated Learning? Lämna dina kontaktuppgifter så hör vi av oss till dig

”Jag är imponerad över den ambitionsnivå deltagarna har när de kommer in i utbildningen. Kombinerat med den intensiva kursplanen blir deras utvecklingskurva väldigt brant och de kan bidra i ett utvecklingsteam direkt efter avslutad utbildning.”
Patrik Jönsson
 
huvudlärare för 
C#.NET