logo

Om AW Academy

Sedan starten 2015 har AW Academy utmanat synen på vuxenutbildning och traditionella karriärvägar genom våra Accelereated Learning Program. I de skandinaviska länderna och Tyskland erbjuder vi tidseffektiva och kvalitativa intensivutbildningar som ett svar på kompetensbristen. Vi tror att lärande är nyckeln till att utvecklas och växa, både för individer och organisationer.

Varför vi finns 

Lärande kan snabbt bli både ineffektivt och kostsamt. För att förhindra detta startade vi AW Academy och skapade vår egen pedagogiska plattform, The AW Academy Way. Den ligger till grund för de pedagogiska metoder vi använder för att lära vuxna bristkompetenser som är högt efterfrågade på arbetsmarknaden, på ett effektivt sätt i ett högt tempo. 

Vår vision är att främja individuella karriärer och på så vis stänga kompetensgapen på arbetsmarknaden. Genom Accelerated Learning rustar vi individer med rätt kompetens för morgondagens arbetsmarknad.  

"Vi började med att ta in en konsult från första klassen 2015 och idag har vi tre stycken överrekryterade konsulter från AW Academy. I samtliga fallen har vi varit imponerade av kunskapen men framför allt drivet hos dessa personer, att de så snabbt kommer upp på banan och är produktiva. "

Susanne Larsson Byström, Swedish Connection

Bakgrund

Grundade2015
Medarbetare30
Program100+
Alumni1700+
Kunder350+

Lär känna oss

News

Läs mer om vad som händer på AW Academy, samarbeten vi ingår i och om oss i media. 

Läs mer

FAQ

Har du frågor om AW Academy? Vi har samlat vanliga frågor till oss i FAQn. 

Till vår FAQ

Vår pedagogik

Alla våra utbildningar grundar sig på The AW Academy Way, vår egenutvecklade pedagogik. 

Läs mer

Här hittar du oss

Vi finns här

Vi är en del av AW Group och finns förutom i Sverige även i Norge, Finland och Tyskland. Sedan starten 2015 har över 1700+ personer bytt karriär eller boostat sin kompetens via våra intensivutbildningar.  

Stockholm

Helsingfors

Munchen

Oslo

Hamburg

Trondheim

Instagram