logo

Våra samarbeten och hur vi hjälpt organisationer med lärandelösningar

Som en partner inom lärande hjälper vi företag att rekrytera ny talang samt utbilda redan befintliga medarbetare för att möte kompetensutmaningar. Här hittar du exempel på hur vi hjälpt företag att växa och utvecklas inom sin bransch.

Våra kundcase

Konsult på 12 veckor - vad händer sen? Hör vad kunderna säger!

Vilka företag anställer konsulter från AW Academy och hur kan de jämföras med att anställa från universiteten? Eurostep är en kund som finns i Stockholm och Göteborg som tagit in flera IT-konsulter från AW Academy och vi träffade Hannah Börefelt, Cheif People Officer, för att höra hur våra konsulter ställs i jämförelse med andra utbildningar.

Reskilling i praktiken – så funkar det

Andreas Olsson är en av våra mest erfarna lärare på AW Academy. Han har varit huvudlärare på vårt Javaprogram och hjälpt hundratals karriärbytare till en flygande start in i IT-branschen. Sedan ett par veckor tillbaka är han ansvarig lärare för ett Reskill-program vi gör med en av våra kunder. Under 16 veckor utbildar vi 26 interna medarbetare på bolaget inom systemutveckling. Efter utbildningen går de tillbaka till sin arbetsgivare men i nya roller på IT-avdelningen, ett win-win upplägg!

Kundcase

Tillsammans i kampen mot Covid-19

Vissa utbildningsinsatser vi gör känns lite extra bra i magen. Som det tillsammans med Werlabs och Academic Work där vi nu drar ett litet strå till stacken i kampen mot Covid-19. Sissel Gade, ställföreträdande VD för AW Academy, berättar mer om samarbetet.

Midroc löser programmerarbrist genom intensivutbildning

För att säkra tillförseln av programmerare väljer samhälls- och industriutvecklaren Midroc ett nytt grepp där deltagare på bara tolv veckor utbildas till programmerare. Direkt efter den skräddarsydda utbildningen erbjuds deltagarna en ny karriär hos Midroc.

Våra kunder

Jag är imponerad over hur snabbt de konsulter vi tagit in från AW Academy blivit produktiva medlemmar i våra utvecklingsteam.

Stig Johansson

Enterprise architect, Svea ekonomi

I dagens samhälle när alla jagar the perfect match så har vi redan hittat den! Eurostep och AW Academy är en match made in heaven!

Hannah Börefelt

Chief People Officer, Eurostep Group

Läs mer

Swedbanks samarbete med AW Academy har varit en riktig framgångsfaktor. De konsulter som kommit till oss har varit otroligt drivna och passionerade inom cybersäkerhetsområdet och har verkligen imponerat på oss med sitt engagemang och kreativitet. Konsulterna har inte heller varit rädda för att ta för sig och kasta sig in i olika spännande arbetsuppgifter.

Petra Klein

CISO & Head Of Group Information Security, Swedbank